Στάθης Σχίζας: Τι απαντά για το Survivor All Star – Θα πήγαινε ξανά στον Άγιο Δομίνικο; |

at 8:10 πμ
321

Έχει κάνει συζητήσεις ο Στάθης Σχίζας για το Survivor All Star;

Ο Στάθης Σχίζας, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τη Μαρία Παπαϊωάννου απάντησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor All Star.

Λίγο μετά τη νίκη του Στάθη, διοργανώσατε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Σάμο. Πολλοί θα πίστευαν ότι θα επιλέγατε έναν πιο κοσμοπολίτικο προορισμό.

Στάθης: Στη Σάμο έχει ξενοδοχεία ο κολλητός μου και την επισκέπτομαι κάθε χρόνο. Είναι ένα ήρεμο νησί και η αλήθεια είναι πως δεν θέλαμε να πάμε κάπου με πολλή φασαρία, φωτογράφους και κόσμο. Ήθελα να δω την Αλεξάνδρα γιατί στην Αθήνα δεν τα καταφέρναμε και παράλληλα να ηρεμήσει το κεφάλι μου και να τα πούμε.

Σκέψου ότι είπα στον φίλο μου να μας βάλει στο ξενοδοχείο που έχει μόνο ξένους για να μη μας ξέρει κανένας. Δεν θέλαμε να πάμε σε ένα κοσμοπολίτικο νησί, όπως η Μύκονος. Και τελικά ήταν η σωστή επιλογή γιατί περάσαμε υπέροχα.

Αλεξάνδρα: Σε ανάλογο στυλ νομίζω ότι θα κινηθούν οι διακοπές μας φέτος. Αν επιλέγαμε κάτι διαφορετικό, θα γινόταν αυτό που συνέβαινε όσο ήμασταν στην Αθήνα τις πρώτες μέρες.

Στάθη, έχεις κάνει κάποιες συζητήσεις για το All Star Survivor;

Στάθης: Όχι. Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα.

Θα πήγαινες ξανά;

Στάθης: Ξέρω εγώ; (σ.σ. Κοιτάει την Αλεξάνδρα.) Αγάπη μου, θα πήγαινα; Δεν ξέρει, λέει. Νομίζει ότι δεν θα πήγαινα! (Γελάει.)


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top