Ηλίας Μπόγδανος: Επιδείνωση της υγείας του ‑ Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό (pics+video)

at 8:39 μμ
515

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor πριν μερικές ώρες εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε. Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram από το νοσοκομείο για να ενημερώσεις τους φίλους του για την πορεία της υγείας του.

«Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Η.», έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Παράλληλα σε video που ανέβασε έγινε λίγο πιο αναλυτικός γράφοντας:

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη. Μου δίνει τρομερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από τα παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι είμαστε υγιείς. Να σας πω επίσης ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι. Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά πρέπει να προχωράμε βάσει των συνθηκών. Όπως έλεγα μπορεί να μην είμαι εκεί έξω και να κάνω κάποιο live. Θα ήθελα να το ακούσετε. Στέλνω την αγάπη μου και ελπιζώ σύντομα να είμαι κοντά σας»

Πηγή

Σχετικά

Τα πιο καμένα της Τρίτης

11 Οκτωβρίου, 2022
Γελάστε παιδιά! Τσάμπα είναι! Τετάρτη σήμερα και το mood είναι κάπως βαριεστημένο, αφού βρισκόμαστε στη μέση της εβδομάδας και έχουμε…
Back to top