Κέιτ Μίντλετον: Πιο chic από ποτέ στο τουρνουά του Wimbledon

at 7:39 μμ
905
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον: Η Δούκισσα του Campridge παρευρέθηκε στο Wimbledon και απέδειξε γιατί συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες κυρίες παγκοσμίως!

Η Δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο αγαπημένο της τουρνουά τένις, το περίφημο Wimbledon!

Κέιτ Μίντλετον: Πιο chic από ποτέ

Η Δούκισσα του Campridge παρευρέθηκε στο Wimbledon την Παρασκευή, αλλά δεν επισκέφθηκε απλώς το τρέχον τουρνουά Grand Slam για να δει τένις.

Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ, 39 ετών, πέρασε επίσης λίγο χρόνο το πρωί στις κουζίνες για να προετοιμάσει το φαγητό. Υπογράμμισε επίσης το έργο που έχουν κάνει οι διοργανωτές στο All England Lawn Tennis Club για να δημιουργήσουν και να διανείμουν 200 γεύματα την ημέρα σε όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Και επειδή συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες κυρίες παγκοσμίως, και αυτή η εμφάνισή της έκλεψε τις εντυπώσεις! Η Δούκισσα, που έχει κάνει μερικές από τις πιο κομψές εμφανίσεις της στις κερκίδες του Wimbledon, φέτος εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τo chic σύνολό της.

Φορώντας ένα λευκό top και ένα μπλε σακάκι του brand Smythe, η Κέιτ ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την πουά midi φούστα από το brand Alessandra Rich. To look ολοκλήρωσε με λευκές γόβες Jimmy Choo, ένα τσαντάκι Mulberry και πέρλες στα αυτιά.

Η Κέιτ είναι χορηγός του All England Lawn Tennis Club και παρευρίσκεται στο Wimbledon από παλιά κάθε χρόνο, εκτός από την περσινή χρονιά που αναβλήθηκε. Η ίδια εξάλλου έχει δηλώσει πως αγαπά το τένις και παίζει η ίδια – αυτή και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν ένα γήπεδο στο εξοχικό τους στο Norfolk.

Πηγή

Σχετικά

Back to top