«Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70%, ο Φώσκολος έγινε έξαλλος»

at 11:33 μμ
298
«Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70%, ο Φώσκολος έγινε έξαλλος»

Ένα flashback στη χρυσή εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης έκανε η Λουκία Παπαδάκη και στον ρόλο της «Σάντρας» τον οποίο ενσάρκωσε με επιτυχία στη σειρά, Η Λάμψη του Νίκου Φώσκολου

«Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990»

«Δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα γίνει αυτός ο πάταγος, με την τηλεθέαση να φτάνει και το 85%. Όταν κάποια στιγμή είχαμε πέσει στο 70% σε τηλεθέαση, ο Νίκος Φώσκολος ήταν έξαλλος κι έλεγε “δεν είναι δυνατόν τελειώνει το σίριαλ”. Η Λάμψη αγαπήθηκε γιατί ήταν έντιμη και ειλικρινής», είπε αρχικά στην εκπομπή, Πάμε Δανάη!

«Έχω την τιμή ο Χρήστος Πολίτης να είναι φίλος μου. Εκτός από συνεργάτες στη Λάμψη ήμασταν και γείτονες. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν εκατομμύρια πράγματα μαζί. Είχε πάρα πολύ πάθος. Ήταν πεισματάρης, σκληρός και τρυφερός. Είχα εξαιρετική σχέση μαζί του. Το αγαπημένο μου επεισόδιο είναι όταν ο Γιάγκος μαθαίνει ότι είμαι έγκυος στο παιδί του κι εκείνος είχε βάλει ανθρώπους να μου επιτεθούν», πρόσθεσε η ηθοποιός. 

Αποκάλυψη για τη «Λάμψη» – Αυτά τα χρήματα έπαιρναν οι πρωταγωνιστές

Η ηθοποιός ανέφερε για τον ρόλο της «Σάντρας»: «Όταν έπαιζε η Λάμψη άδειαζαν οι δρόμοι, καιγόντουσαν τα φαγητά, χτυπούσαν τα τηλέφωνα και δεν τα απαντούσε κανείς. Γεννούσαμε απύθμενα μίση, πάθη και αγάπη στους τηλεθεατές. Η “Σάντρα”, που υποδύθηκα, ήταν ένας περίπλοκος άνθρωπος που το κίνητρο όλων των ενεργειών της ήταν ο έρωτας που είχε για τον “Γιάγκο”. Ο ρόλος μου γεννούσε έντονα συναισθήματα στο κοινό, γι’ αυτό με έχουν απειλήσει και με έχουν συγχαρεί», είπε η Λουκία Παπαδάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top