Η νέα συλλογή του Playboy γιορτάζει τη διαφορετικότητα

at 2:23 μμ
497
Η νέα συλλογή του Playboy γιορτάζει τη διαφορετικότητα

Η νέα συλλογή Playboy Pride, γιορτάζει τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα του κάθε ένα από εμάς, αποτίοντας φόρο τιμής σε όσους έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να γίνει η αλλαγή και η αποδοχή πραγματικότητα.

Στο Playboy πιστεύουμε πως το Pride δεν βρίσκει την αρχή και το τέλος του στις μέρες ενός μόνο μήνα, αλλά γιορτάζεται κάθε μέρα, όλο το χρόνο και όλη τη ζωή μας. Η γιορτή της μοναδικής σεξουαλικότητας του καθενός συμβαίνει καθημερινά και μπορεί και να δηλωθεί, με ένα μόνο item.

Μπορείτε να νιώσετε περήφανοι για εσάς, τους φίλους σας, αλλά και κάθε ένα άτομο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ακόμα και αν δεν το ξέρετε προσωπικά, επιλέγοντας ένα κομμάτι από τη συλλογή Playboy Pride.

Γιορτάστε το Pride κάθε μέρα, με ένα t-shirt, ένα bucket hat, μια μόλις καρφίτσα στο backpack ή το denim jacket σας. Ή κάνετέ το δώρο στο άτομο της ζωής σας που νιώθετε πως αξίζει να γιορτάζει τη διαφορετικότητά του κάθε μέρα, με τον πιο in style τρόπο γιατί η διαφορετικότητα είναι ένας λόγος για να νιώθει κανείς περήφανος.

Η συλλογή περιλαμβάνει εκτός από ρούχα και χρήσιμα αξεσουάρ όπως μπουκάλι για το νερό, για εκείνες τις μέρες που η ενυδάτωσή μας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, αλλά και αντικείμενα για το σπίτι, όπως πόστερ.

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ.

Πηγή

Σχετικά

Back to top