Μάκης Χριστοδουλόπουλος & Καίτης Γαρμπή: “Παντρεμένοι κι οι δυο”! |

at 2:15 μμ
330

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έκανε τη διαφορά στη σκηνή του J2US και ξεσήκωσε το κοινό και τους τηλεθεατές του show

Ο μεγάλος Μάκης Χριστοδουλόπουλος ανέβηκε στο stage J2US μαζί με τον εγγονό του και έφεραν το βράδυ του Σαββάτου σε άλλη διάσταση.

Το 10ο live του J2US έκλεισε με λαϊκό πρόγραμμα πριν από την ανακοίνωση της αποχώρησης ενός από τα εννέα ζευγάρια και το κοινό αποθέωσε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον εγγονό και συνονόματο του μεγάλου ερμηνευτή, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο τον νεώτερο. Ο οποίος ασχολείται κι αυτός με το τραγούδι κι έχει ξεκινήσει τη μουσική του καριέρα στις πίστες.

Ο μεγάλος ερμηνευτής ακολούθησε στη συνέχεια, ερμηνεύοντας πολλές από τις αξέχαστες επιτυχίες του. Μάλιστα η Καίτη Γαρμπή πήρε το μικρόφωνο κι έκανε τις δεύτερες φωνές με το κοινό να την καταχειροκροτεί. «Είναι κόρη μου» είπε στο κοινό για την Καίτη Γαρμπή, με την ίδια να απαντά: «Αδερφή σου».

Ευχαρίστησε το κοινό λέγοντας πως: «Τα αμάξια και τα σπίτια μου, μού τα ‘χουν δώσει αυτοί και οι πατεράδες τους, τους ευχαριστώ πολύ. Δεν θα σας προσβάλλω ποτέ»

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε να παίζει κιθάρα, λαούτο και κλαρίνο σε ηλικία 13 ετών κι ακολούθησε μια πορεία μέσα από πανηγύρια και μαγαζιά με παραδοσιακή μουσική σαν οργανοπαίκτης. Το τραγούδι ήταν περιστασιακό κι αργότερα έγινε η κύρια ασχολία του, με μια καριέρα σε μεγάλες πίστες και συνεργασίες με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες.


Πηγή

Σχετικά

Back to top