Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Νέος ιδιοκτήτης στη βίλα του γνωστού ηθοποιού στο Πόρτο Ύδρα – Αποκλειστικές φωτογραφίες

at 2:25 μμ
497
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Νέος ιδιοκτήτης στη βίλα του γνωστού ηθοποιού στο Πόρτο Ύδρα - Αποκλειστικές φωτογραφίες


Άλλαξε ιδιοκτήτη η βίλα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα.

Άλλαξε χέρια το θρυλικό σπίτι και ησυχαστήριο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα, εκεί όπου άφησε και την τελευταία του πνοή στις 8 Αυγούστου 2004 βυθίζοντας σε βαθύ πένθος τόσο οικεία και αγαπημένα του πρόσωπα όσο και το πανελλήνιο.

Ήταν την δεκαετία του ’70 όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποφάσισε να αγοράσει μία από τις βίλες του Πόρτο Ύδρα. Μέχρι και τον θάνατό του το 2004 το σπίτι αποτελούσε το προσωπικό του γιατρικό ηρεμίας και σκέψης αφού περνούσε αρκετές μέρες εκεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με φίλους και συγγενείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός πέρασε αρκετά χρόνια της παιδικής του ηλικίας στην περιοχή φιλοξενούμενος από τον θείο του, οπότε, ίσως, και αυτό να συνέβαλε στην επιλογή του να αγοράσει εκεί σπίτι.

Πλέον, το ακίνητο γυρνάει νέα σελίδα με νέο ιδιοκτήτη αφού οι κληρονόμοι αποφάσισαν να το πουλήσουν. Σύμφωνα με τον οικιστή του Πόρτο Ύδρα, αλλά και ιδιοκτήτη μιας από της μεγαλύτερες εταιρείες real estate της περιοχής Goutos Properties, κ. Βερύκιο, το ακίνητο δεν πουλήθηκε σε υψηλή τιμή δεδομένου ότι είχε εγκαταληφθεί από το θάνατο του ηθοποιού και θα χρειαζόταν αρκετές επισκευές.

Σημειώνεται ότι την τελευταία χρόνια η ζήτηση έχει ανέβει πολύ στην περιοχή καθώς όλο και περισσότεροι ξένοι επενδυτές αναζητούν ακίνητα.

Η εν λόγω μονοκατοικία προκαλούσε πάντα τον θαυμασμό των περαστικών που έκαναν λόγο για ένα πραγματικό στολίδι μέσα στον οικισμό. Ωστόσο, μετά τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού τα πράγματα άλλαξαν.

Το σπίτι πέρασε στα χέρια των κληρονόμων του, που δεν ήταν ο γιος του, αλλά ο αγαπημένος του ανιψιός και τα αδέλφια του. Όμως, ο χρόνος φαίνεται να έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στο άλλοτε στολίδι της περιοχής.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Χάϊ”, το θρυλικό σπίτι του μεγάλου ηθοποιού πουλήθηκε έναντι του ποσού των 140.000 ευρώ και ο νέος ιδιοκτήτης είναι Έλληνας επιχειρηματίας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο νέος ιδιοκτήτης έχει ως σκοπό την επαναφορά της παλιάς αίγλης του σπιτιού αυτού, μετατρέποντας το ξανά σε ένα πραγματικό στολίδι για τον οικισμό.Πηγή

Σχετικά

Super League: Το πρόγραμμα των Play Out

4 Μαρτίου, 2024
Super League: Δείτε το πρόγραμμα ανά αγωνιστική. Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) η κλήρωση για το πρόγραμμα των Play…
Back to top