Βάνα Μπάρμπα: Όσα είπε για τη σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο

at 6:42 μμ
552
Βάνα Μπάρμπα: Όσα είπε για τη σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο

Για τη σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο μίλησε η Βανα Μπάρμπα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέροντας πως «ήμασταν και οι δυο εκρηκτικοί και σκοτωνόμασταν». Παράλληλα έκανε και τη δική της τοποθέτηση για το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχουν ταράξει τον κόσμο του θεάτρου τον τελευταίο καιρό.

Για τη σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο και την απόφαση να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της: «Δεν θυμάμαι αν ερωτευόμουν συνάδελφους. Αγαπούσα τους συναδέλφους γιατί έπρεπε να είμαστε ένα. Με τον Αποστόλη είχαμε κάτι φευγαλέο αλλά δεν ταιριάζαμε. Η Ρουλα μας είχε ενώσει στο «Μπράβο». Ήμασταν και οι δυο εκρηκτικοί και σκοτωνόμασταν. Είχαμε σχέση 2 εβδομάδων. Εγώ είμαι εναντίων του γάμου, είμαι υπέρ της συμβίωσης. Επίσης, είμαι εναντίων να μεγαλώνει μια γυναίκα μόνη της ένα παιδί. Εγώ έκανα λάθος και το πλήρωσα».

«Είναι πολύ εύκολο μέσα από τα social media να κατηγορίσεις κάποιον…»

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση. Από τη μία υπάρχει η θετική πλευρά ότι ο κόσμος μιλάει, τα κορίτσια νιώθουν ότι δεν έχουν πλέον φόβο και έτσι όλη αυτή η κατάσταση είναι σαν μια αλυσίδα. Το αρνητικό της κατάστασης που με τρομάζει είναι ότι λοιδορούνται άνθρωποι μες στο χώρο που δεν ξέρουμε κατά πόσο φταίνε».

«Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι μέσα από τα social media έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο του οποίου αύριο θα είμαστε και εμείς θύματα. Δεν αμφισβητώ τα κορίτσια που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, αλλά μήπως όλο αυτό το κίνημα παίρνει η μπάλα και ανθρώπους που ίσως να μην φταίνει;» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός. «Δεν γνωρίζω ποιο είναι δίκιο και ποιο είναι άδικο». «Είναι πολύ εύκολο μέσα από τα social media να κατηγορίσεις κάποιον γιατί δεν κοστίζει και τίποτα. Στο δικαστήριο όμως είναι ψευδορκία», κατάληξε.

Πηγή

Σχετικά

Back to top