ΗΠΑ: Συναυλία με εισιτήριο 18 δολάρια για εμβολιασμένους και 999 για ανεμβολίαστους

at 1:00 πμ
358
ΗΠΑ: Συναυλία με εισιτήριο 18 δολάρια για εμβολιασμένους και 999 για ανεμβολίαστους

Έναν ευρηματικό τρόπο για να δώσει κίνητρο σε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα αλλά και να ανταμείψει αυτούς που έχουν σπεύσει και το έχουν κάνει, αποφάσισε να εφαρμόσει ένας διοργανωτής συναυλίας.

O Πολ Γουίλιαμς, ετοιμάζεται τις επόμενες εβδομάδες -όταν και θα αρθεί το lockdown στη Φλόριντα-  να διοργανώσει μια συναυλία για τους φίλους της ροκ. Η εταιρεία του, η Leadfoot Promotions, αποφάσισε να εφαρμόσει δύο διαφορετικές τιμές στα εισιτήρια.

Όσοι έχουν εμβολιαστεί θα πληρώσουν εισιτήριο 18 δολαρίων προσκομίζοντας και τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ενώ όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, θα πληρώσουν… 999 δολάρια.

Πολλοί κάνουν λόγο για διάκριση, ωστόσο ο Γουίλιαμς θεωρεί πως αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ώστε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο σε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά και να εμποδίσει τη διασπορά του κορωνοϊού.

Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής της Φλόριντα πάντως, ο Ρον Ντε Σάντις πέρασε πρόσφατα νομοσχέδιο που απαγορεύει την έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού για για τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως «καμία υπηρεσία της πολιτείας δεν θα αρνηθεί τη συνεργασία με πολίτη που δεν έχει εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός είναι προσωπική επιλογή του καθενός».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top