Κρατερός Κατσούλης: Αποχωρεί από τη Φωλιά των Κου Κου

at 1:45 μμ
874
Κρατερός Κατσούλης: Αποχωρεί από τη Φωλιά των Κου Κου

Μία είδηση που κανείς δεν περίμενε δόθηκε στον αέρα της εκπομπής Φωλιά των Κού Κου, όταν ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρηση του. Να θυμίσουμε ότι ο  γνωστός παρουσιαστής είχε παλιότερα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας. Ακόμη, η εκπομπή πριν από λίγο καιρό δεν είχε βγει στον αέρα λόγω ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε μάλιστα τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση, ενώ όσο μιλούσε η σύζυγός του και συμπαρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου ήταν πολύ συγκινημένη και αδυνατούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Οι λόγοι της αποχώρησης του

«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά.

Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κράτερος Κατσούλης.

Με καθυστέρηση βγήκαν στον αέρα

Happy Day και Φωλιά των Κου Κου αντιμετώπισαν προβλήματα στο πρώτο τους επεισόδιο μετά το Πάσχα. Ο λόγος είναι ότι οι δύο εκπομπές βγαίνουν από το Studio Pro το οποίο όπως μάθαμε αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο. Το αποτέλεσμα είναι οι ζωντανές εκπομπές που βγαίνουν από εκεί να διακοπούν ή να μην προβληθούν.

Από την μία στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έκαναν έναρξη με πολύ κέφι και γυμναστική, λίγο πριν τις 9 και ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα ξαφνικά δεν είχε ήχο. Μάλιστα, η συζήτηση είχε ανάψει για τη συνέντευξη της Μαίρης Μηλιαρέση όταν η εκπομπή έμοιαζε σαν να είχε μπει στο mute. Αμέσως έπεσαν διαφημίσεις οι οποίες όμως ξεπέρασαν τα 20 λεπτά σε διάρκεια. Όταν τελικά το εκτεταμένο αυτό διάλειμμα ολοκληρώθηκε, αντί για το Happy Day έπεσαν οι τίτλοι αρχής ελληνικής ταινίας με τον Στάθη Ψάλτη.

Την ίδια στιγμή, στο απέναντι κανάλι, το Star, οι «Κου Κου» δεν καλημέρισαν ποτέ το τηλεοπτικό κοινό αφού αντί για την εκπομπή τους προβλήθηκε το Shopping Star σε επανάληψη. Όσο για τους «Κου Κου» βγήκαν στον αέρα με καθυστέρηση.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Σχετικά

Back to top