Τα φετινά Χριστούγεννα θα τιμήσεις το πουλόβερ

at 1:36 μμ
91
Τα φετινά Χριστούγεννα θα τιμήσεις το πουλόβερ

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Θα τα περάσουμε με ευλαβική προσοχή, κλειστή την εστίαση και χωρίς ποτάρες μέχρι τα ξημερώματα. Τουλάχιστον σε bar γιατί στα σπίτια θα υπάρξουν άλλοι κανόνες. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επενδύσουμε σωστά τα χρήματά μας αναφορικά με την γκαρνταρόμπα των εορτών.

Gucci

Χρειαζόμαστε κάτι απλό, ζεστό που να μας βάλει σε mood σπιτιού και Χριστουγέννων. Αυτό, φυσικά, δεν είναι άλλο από το πουλόβερ, ένα ρούχο αδικημένο στην ανδρική μόδα διότι δεν έχει γνωρίσει ακόμη την αναγνώριση που του αξίζει. Ταιριάζει με τα πάντα, μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του συνδυασμού, θα σε κρατήσει ζεστό και αποτελεί την πιο safe επιλογή.

Brunello Cucinelli

Μάλιστα υπάρχουν πουλόβερ που λόγω σχεδίων είναι πιο κοντά στο κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και βρήκαμε εκείνα που θα σε βάλουν αυτομάτως σε festive mood. Επιλογές για κάθε γούστο και τσέπη και τις οποίες μπορείς να ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Το πρόγραμμα του 11ου Ethnofest

12 Δεκεμβρίου, 2020
Το φετινό 11ο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου Αθήνας – Ethnofest πραγματοποιείται διαδικτυακά από τις 26 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου. Η φετινή…
Back to top