Στη νέα Playboy Lifestyle συλλογή το activewear αναβαθμίζεται

at 11:16 πμ
562
Στη νέα Playboy Lifestyle συλλογή το activewear αναβαθμίζεται

Η Playboy Lifestyle σειρά ρούχων είναι από εκείνες που θα διευκολύνουν κάθε γυναίκα που θεωρεί πως τα basics για το γυμναστήριο ή και τον casual χρόνο μέσα και έξω από το σπίτι, οφείλουν να είναι εξίσου αναβαθμισμένα με όλα τα υπόλοιπα ρούχα της. Πλέον είναι διαθέσιμη και στο Missguided και ανάμεσα στα items της νέας συλλογής κάθε κορίτσι που αγαπάει τη μόδα (ΟΚ, και το Playboy logo) μπορεί να βρει όλα τα must-have της, σε neutral χρώματα.

Η Playboy Lifestyle συλλογή δημιουργήθηκε με ένα σύγχρονο mindset, περιλαμβάνοντας items ιδανικά για mix & match outfit, που επιτρέπουν σε όποιον τα φοράει να μπορεί να αναβαθμίζει και να κάνει πιο χαλαρή την εμφάνισή του ανάλογα με το mood και την περίσταση.

Στα κομμάτια της συλλογής μπορεί κανείς να βρει τα ιδανικά ρούχα για εκείνες τις μέρες που το μόνο που έχει να κάνει είναι να πεταχτεί για έναν καφέ ή μια απλή βόλτα, ενώ ταυτόχρονα τα ίδια ρούχα μπορούν να λειτουργήσουν ως go-to, εύκολα items για την προπόνηση. Η συλλογή περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, όπως joggers, τσάντες, hoodies και καπέλα, σχεδιασμένα και για να συνδυάζονται, αλλά και για να επιλέγονται ως statement pieces.

Σήμερα, η έννοια του “uniform” έχει περάσει και στο loungewear, και κάπως έτσι το Playboy Lifestyle hoodie μπορεί να συνδυαστεί με joggers στον ίδιο τόνο για ένα μονοχρωματικό outfit.

Η συλλογή που αποτελείται από 33 κομμάτια είναι διαθέσιμη και στο Missguided. Κάνε ένα click εδώ για να επιλέξεις το statement κομμάτι της σεζόν.

Πηγή

Σχετικά

Back to top