Η Iggy Azalea αποχωρεί για μερικά χρόνια από τη μουσική

at 1:25 μμ
350
Η Iggy Azalea αποχωρεί για μερικά χρόνια από τη μουσική


Μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, η Iggy Azalea θα κάνει ένα διάλειμμα αρκετών ετών από τη μουσική.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει από τραγουδιστές και διάφορους καλλιτέχνες να αποσύρονται για κάποιο χρονικό διάστημα από τη μουσική. Να κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα είτε για να φορτίσουν τις καλλιτεχνικές τους μπαταρίες και να βρουν έμπνευση, είτε γιατί τους έχει κουράσει όλη η κατάσταση με τη δημοσιότητα. Μία από αυτές θα είναι και η Iggy Azalea.

Μετά το επόμενο άλμπουμ της, η γνωστή ράπερ σκοπεύει να αποσυρθεί και να στρέψει τη δημιουργική της προσοχή σε άλλους τομείς. Όπως έγραψε σε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές της, η καλλιτέχνιδα δήλωσε πως το νέο της άλμπουμ “End of an Era”, το επερχόμενο άλμπουμ της είναι “τόσο ξεχωριστό” αυτήν τη στιγμή στην καριέρα της. Όπως έγραψε:

“Το (End of a Era) είναι τόσο ξεχωριστό για μένα γιατί μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ μου τον επόμενο μήνα θα αποσυρθώ για μερικά χρόνια για να επικεντρωθώ σε άλλα δημιουργικά έργα και πράγματα.”

Η Iggy Azalea πρόσθεσε ότι είναι ενθουσιασμένη που οι θαυμαστές της θα δουν διαφορετικές πλευρές της δημιουργικής της φύσης στο μέλλον. Και απευθυνόμενη σε αυτούς έγραψε:

“Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε ό, τι δημιουργικά έργα κάνω.”

Το νέο άλμπουμ της δημοφιλούς ράπερ, που αναμένεται τον Αύγουστο, θα είναι το τρίτο στούντιο άλμπουμ της Azalea και το πρώτο νέο full lenght από το “In My Defense”, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019.

Πηγή

Σχετικά

Back to top