Αυτός είναι ο λόγος που έστειλε εξώδικο στα Μέσα για τα παιδιά του, ο Ελευθερίου

at 10:51 πμ
445
Αυτός είναι ο λόγος που έστειλε εξώδικο στα Μέσα για τα παιδιά του, ο Ελευθερίου

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Λευτέρη Ελευθερίου στα παρασκήνια του «Your Face Sounds Familiar» και εκείνος μίλησε για τη μάχη που έδωσαν οικογενειακώς με τον κορωνοϊό ενώ αποκάλυψε το λόγο που έστειλε εξώδικο στα Μέσα για τα παιδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: Περάσαμε καλά ο κορωνοϊός ήταν απόλυτα ιππότης με τις γυναίκες του σπιτιού, μόνο οι άντρες το περάσαμε δύσκολα, τίποτα ελάχιστα δεν το κατάλαβαν. Με εμένα ήταν πιο σκληρός είχα ανοσμία, αγευσία, εξάντληση και δέκατα. Φοβήθηκα στην αρχή. Με όλα αυτά που έχουμε ακούσει με προβλημάτισε.

Για το λόγο που έστειλε εξώδικο στα Μέσα για τα παιδιά του: Δεν ξέρω πως το λένε οι δικηγόροι, είχαμε ένα περιστατικό στο σπίτι που τους έλεγαν οι συμμαθητές τους ότι τους είδανε και αυτά κλαίγανε. Αγχωθήκανε και μου λέγανε μπαμπά θα μας σταματάνε στον δρόμο, θα μας παρακολουθούνε, το γιγάντωσαν μέσα στο κεφάλι τους. Είναι 7 και 9, αγχώθηκαν και το μικρό έκλαιγε συνέχεια. Το ανέλαβαν οι δικηγόροι έχει ξανά συμβεί με γνωστούς να παίρνουν μόνο εκείνους και όχι τα παιδιά, Εγώ δεν έχω πρόβλημα, εγώ το ευχαριστιέμαι για την ματαιοδοξία μου, όμως τα παιδιά δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Το είδε και τρόμαξε.

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top