Έξαλλος ο Βαρθακούρης με θαυμαστές του Πάριου: «Άντε να σας δει κανένας γιατρός»

at 11:46 πμ
551
Έξαλλος ο Βαρθακούρης με θαυμαστές του Πάριου: «Άντε να σας δει κανένας γιατρός»

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή «Σου Κου Family», ο Χάρης Βαρθακούρης προέβη σε μια ανακοίνωση, εξοργισμένος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook και έβαλε τους θαυμαστές του Γιάννη Πάριου στην θέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για να τα πάρουμε από την αρχή ο Κώστας Αρζόγλου μεταξύ άλλων είπε στην κάμερα της εκπομπής σήμερα το μεσημέρι (14/3) πως ο γιος του έχει πολλά χρόνια να τον επισκεφτεί στο θέατρο και πάντα προφασίζεται κάτι την τελευταία στιγμή και ακυρώνει την επίσκεψή του στις παραστάσεις του ηθοποιού.

Ο Χάρης Βαρθακούρης σχολιάζοντας την εν λόγω συνέντευξη είπε χαρακτηριστικά: ««Μπορώ να τον καταλάβω γιατί κι εγώ έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω και να ακούσω τον πατέρα μου. Έχω την εξής παραξενιά, όταν κάθομαι να τον ακούσω δεν το απολαμβάνω. Το αυτί μου είναι έκανε λάθος ο μπασίστας ή εκεί του ξέφυγε μια νότα, όπως δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν τον ακούω γιατί εντοπίζω μόνο λάθη».

Πολλοί θαυμαστές του Γιάννη Πάριου έσπευσαν να επιτεθούν στον γιό του, Χάρη Βαρθακούρη με αρκετά άσχημους χαρακτηρισμούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O Χάρης Βαρθακούρης είπε φανερά εξοργισμένος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook: «Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά υπάρχει κόσμος που είναι πανηλίθιος και δεν αντέχω να το αγνοήσω αυτό τώρα.

Είπα σήμερα στην εκπομπή, με αφορμή κάτι που είπε ο Κωστας Αρζόγλου για το γιο του, ότι δεν πάει να τον δει στο θέατρο, ότι τον καταλαβαίνω…. Εξήγησα πως ούτε κι εγώ πάω να ακούσω τον πατέρα μου γιατί στέκομαι μόνο στα λάθη. Τι εννοώ με αυτό;

Μπορεί να γίνει ένα λάθος στην ορχήστρα, μπορεί να του ξεφύγει μια κατάληξη, οτιδήποτε. Κι αυτό με εμποδίζει να τον απολαύσω ή να διασκεδάσω. Έχω την έγνοια του δηλαδή!! Τον νοιάζομαι πιο πολύ από όλους εκεί μέσα!!!!! Και ακούω λάθη ΑΝ κι ΕΦΟΣΟΝ γίνουν!

Είπα κατά τον ίδιο τρόπο ότι δεν με βλέπω ούτε στην τηλεόραση, ούτε ακούω τα τραγούδια μου… ΔΙΟΤΙ, ΠΑΛΙ, ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ. Και σε ένα γκρουπ «θαυμαστών» του πατέρα μου σπεύδουν να με ξεφτιλίσουν!!

Εμένα που αφενός είμαι αίμα του και που δεν έχει υπάρξει φορά που δεν έχω πει παντού ότι ο πατέρας μου ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής στην ιστορία!! Δηλαδή με δυσκολία κρατιέμαι να μην αναφέρω τη λέξη «μνημόνια»!!!

Πρέπει να είσαι το λιγότερα βλάκας και «περιορισμένης ευθύνης» για να πιστέψεις ότι εγώ είπα πως «δεν πάω να ακούσω τον πατέρα μου επειδή ακούω μόνο λάθη». Αυτό τον τίτλο έβαλαν!!!! Δηλαδή τι;; ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;; ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ!».

Δείτε τα σχόλια και την ανάρτησή του.

3850407015624865 Screenshot 21

3850406917025281 161170605 4263690330310318 4446985378389002822 o

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top