Το Playboy μιλά σε όλες τις γλώσσες μέσω της συλλογής «International Rabbit Head»

at 10:06 πμ
429
Το Playboy μιλά σε όλες τις γλώσσες μέσω της συλλογής «International Rabbit Head»

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ανδρικό brand του πλανήτη. Το Logo του είναι το πιο αναγνωρισμένο στον κόσμο και σε οποιονδήποτε αναφέρεις το όνομά του, θα σχηματιστεί ένα χαμόγελο στα χείλη. Ο λόγος για το Playboy και το Bunny Logo που ποζάρει περήφανα και παιχνιδιάρικα.

Mexican Rabbit Head T-Shirt

Όλοι όσοι βρίσκονται στην οικογένεια του Playboy αισθάνεται υπερήφανοι που είναι μέλη της, καθώς εκπροσωπούν την σεξουαλική απελευθέρωση, την ελευθερία της έκφρασης και την ισότητα των φύλων. Το λογότυπο του Bunny αντιπροσωπεύει όλα αυτά και το Playboy θέλει να το φωνάξει σε κάθε γλώσσα και σε κάθε μέρος του πλανήτη.

French Rabbit Head T-Shirt

Η συλλογή «International Rabbit Head» είναι μία προσπάθεια γι’ αυτήν την οικουμενική παρέμβαση. Πρόκειται για μία σειρά από T-Shirt που φέρουν το Bunny Head Logo στα χρώματα κάθε χώρας. Το βασικό χρώμα είναι το λευκό ή το μαύρο και ήδη γίνονται ανάρπαστα. Στη σελίδα του Playboy Shop θα βρεις διαθέσιμα εκείνα με τα χρώματα της σημαία της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας και του Μεξικό.

Η τιμή τους βρίσκεται στα 35 δολάρια και μπορείς να τα παραγγείλεις άμεσα από εδώ.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Back to top