Κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα και ο δεύτερος μηνυτής στην υπόθεση Λιγνάδη

at 1:57 μμ
388
Κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα και ο δεύτερος μηνυτής στην υπόθεση Λιγνάδη

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι βιάσθηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη σε ηλικία 14 ετών – Με ποιον γνωστό κρατούμενο βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πολύωρη κατάθεση, υπό άκρα μυστικότητα, για λόγους προστασίας, έδωσε νυχτερινές ώρες της Τετάρτης, ο δεύτερος μηνυτής στην υπόθεση Λιγνάδη, ο οποίος ήρθε από τη Σουηδία στην Ελλάδα για να δώσει το «παρών»  ενώπιον των δικαστικών αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κατάθεση του, η οποία διήρκησε πέντε πραγματοποιήθηκε νυχτερινές ώρες για λόγους προστασίας και ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσής του και επιπλέον πρότεινε να εξεταστούν δύο πρόσωπα από το τότε φιλικό του περιβάλλον τα οποία είναι σε θέση να καταθέσουν στοιχεία για τις άσεμνες προτάσεις από τον κατηγορούμενο και είναι πρόθυμα να προσέλθουν και ενόρκως να εξεταστούν στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο μηνυτής υποστηρίζει ότι βιάσθηκε από τον Λιγνάδη σε ηλικία 14 ετών στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου σκηνοθέτη.

Με ποιον γνωστό κρατούμενο βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο;

Ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης έχει πια μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου κρατείται μαζί με τον 38χρονο πρώην προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στη φυλακή με έναν μήνα διαφορά. Ο πρώην προπονητής κρίθηκε προφυλακιστέος στις 28 Ιανουαρίου και ο Δημήτρης Λιγνάδης στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ζωή του, αλλά δεν έχει πολλές επαφές με τους συγκρατούμενούς του.

Τρώει κανονικά τα φαγητά της φυλακής και είναι σχεδόν αμίλητος, αποκάλυψε για την υπόθεση Λιγνάδη ο Πέτρος Κουσουλός!

3847029029420839 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ 33

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top