Κατερίνα Στικούδη: Μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί και τα κιλά της πρώτης καραντίνας

at 1:57 μμ
397
Κατερίνα Στικούδη: Μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί και τα κιλά της πρώτης καραντίνας

Κατερίνα Στικούδη: Όσα αποκάλυψε στο “The 2night Show”.

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια για την καλλιτεχνική της υπόσταση, αλλά και το πώς πέρασε την πρώτη καραντίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη αναφερόμενη στην αρνητική κριτική και τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, είπε:

“Έχω ακούσει πολλά, αλλά αυτό ισχύει για όλους και δεν σταματά. Από την άλλη δεν γίνεται, επειδή κάποιος λέει κάτι να μην κάνω το όνειρό μου, τους στόχου μου. Νομίζω ότι ο πρωταθλητισμός έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Με έμαθε να πολεμώ και να γίνω καλύτερη. Δεν άκουγα τίποτα, έκλεινα τα αυτιά μου. Προσπαθούσα να πετύχω με μαθήματα και με δουλειά.

Γιατί να αφήσω κάτι που με κάνει εμένα χαρούμενη επειδή κάποιος άλλος το θέλει; Ποιος είναι αυτός που ξέρει τι πρέπει να κάνω στην ζωή μου; Ποιον θα αγαπήσω; Ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσω; Γιατί πρέπει να απολογηθώ για τις επιλογές μου; Ο καθένας έχει την δική του ζωή. Έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογούμαστε για το τι θα φορέσουμε, το ένα και το άλλο. Μία είναι η ζωή.”

Επίσης, η Κατερίνα Στικούδη δε δίστασε να αποκαλύψει στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι στην πρώτη καραντίνα πήρε 10 κιλά λέγοντας:

“Στην πρώτη καραντίνα έβαλα 10 κιλά! Δεν με πήρε χαμπάρι κανείς, γιατί ανέβαζα μόνο παλιές φωτογραφίες. Τα έχασα μέσα σε ένα μήνα με γυμναστική. Έτρωγα κάτι λουκουμάδες, πίτσες. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Έφαγα όσο δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου”

Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη στο “The 2night Show”:

Πηγή

Σχετικά

Back to top