Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος! Η ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ

at 4:52 μμ
435
Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος! Η ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ

 

Ο 99χρονος δούκας του Εδιμβούργου μετέβη στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου κατόπιν σύστασης του γιατρού του, ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μετά από αδιαθεσία εισήχθη ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος.

«Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες παρακολούθησης και ξεκούρασης», προσθέτει η ανακοίνωση.

Πιστεύεται ότι η εισαγωγή του έγινε το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με πηγές, ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο και όχι με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου εισήλθε περπατώντας, καθώς δεν επρόκειτο για έκτακτη διακομιδή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πηγές από το Παλάτι διαβεβαιώνουν επίσης ότι δεν υπάρχει καμία υπόνοια σύνδεσης της αδιαθεσίας του με τον κορωνοϊό.

Ο δούκας του Εδιμβούργου περνά την περίοδο της πανδημίας με τη βασίλισσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με τη «Sun» αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας εισάγεται στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει η «Daily Mail» η ασθένεια του Φιλίππου πιστεύεται ότι δεν έχει σχέση με τον κορωνοϊό και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν λογίζεται ως έκτακτη ανάγκη. Πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια ανέφεραν πως ο Φίλιππος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο πριν περπατήσει χωρίς βοήθεια.  

Κατά το παρελθόν νοσηλεύτηκε με λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης, με μπλοκαρισμένη στεφανιαία αρτηρία ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Μάλιστα και πριν από δύο χρόνια είχε μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 όταν μεταφέρθηκε στο Λονδίνο από το Σάντριγχαμ για «παρατήρηση και θεραπεία». 

3828125137373296 NINTCHDBPICT000368044700

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top