Ποιος σχεδιάζει τις πλατφόρμες που φοράνε τώρα όλες οι διάσημες

at 12:56 μμ
17
Ποιος σχεδιάζει τις  πλατφόρμες που φοράνε τώρα όλες οι διάσημες

Μετά την covid εποχή πολλές διάσημες -και όχι μόνο- έχουν υιοθετήσει το party look για να ξορκίσουν το χρονικό της καραντίνας. ΄Ετσι επιλέγουν glam items όχι απαραίτητα  σε επίσημες εμφανίσεις, δίνοντας έτσι ένα happy vibe στα outfits τους. Σε αυτή την λογική βλέπουμε συχνά τις Lady Gaga, Dua Lipa και Ariana Grande να φοράνε μεταλλικές πλατφόρμες σε διάφορα χρώματα τραβώντας την προσοχή μας.

 

 Τα χαρακτηριστικά σχέδια  D’Accori είναι παντού τους τελευταίους μήνες, αλλά η αλήθεια είναι πως ο σχεδιαστής, που έχει μοιράσει τη ζωή του ανάμεσα σε Ιορδανία και Αγγλία, σχεδιάζει εντυπωσιακά παπούτσια για παραπάνω από μια δεκαετία. Η Lady Gaga ήταν η πρώτη που τον ανακάλυψε και φόρεσε σχέδια του όσο αυτός ακόμη ήταν φοιτητής δίνοντας ένα μεγάλο bust στην καριέρα του.

 

Από τη στιγμή που το brand του βγήκε στον αέρα, δεν χρειάστηκε πολύ καιρός για να ερωτευτούν τα it girls τα παπούτσια του. Έτσι οι πλατφόρμες με το τακούνι που μοιάζει με κλεψύδρα, τον πολύ ψηλό πάτο και το χαρακτηριστικό μεταλλιζέ χρώμα έγιναν viral και δεν μπορούν παρά να τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Φωτογραφία εξώφυλλου: G Robert Kamau/GC Images

Πηγή

Σχετικά

Back to top