Τα Nike Air Max 97 γίνονται «Coffee» και ήδη μπήκαν στη λίστα μας

at 1:46 μμ
59
Τα Nike Air Max 97 γίνονται «Coffee» και ήδη μπήκαν στη λίστα μας

Θεωρούνται τα πιο κλασικά sneakers της αμερικανικής εταιρείας και σίγουρα τα έχεις τιμήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου. Τα Nike Air Max 97 είναι το μοντέλο που έχει πωληθεί περισσότερο από το κορυφαίο brand και ο σχεδιασμός τους είναι εμπνευσμένος από τα ιαπωνικά τρένα-σφαίρες.

Η μεγάλη ζήτηση έχουν αναγκάσει την Nike να κάνει προσαρμογές στο σχεδιασμό τους από το 1997 μέχρι και σήμερα, αλλά αυτή που έρχεται το 2021 είναι διαφορετική και η πιο εναλλακτική που έχουμε δει.

Ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό και κλασσικό καφέ χρώμα και η Nike τής έδωσε το όνομα Air Max 97 «Coffee». Το μεγαλύτερο μέρος των sneakers είναι σε βαθύ καφέ χρώμα, το hazel brown tone και πλαισιώνεται από δερμάτινο πλέγμα και suede. Η μεσαία σόλα έχει μία πιο ανοιχτή απόχρωση κάτι που ισχύει και για τη σόλα, ενώ υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες όπως το νέο λογότυπο στο εσωτερικό.

Το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, η τιμή του θα είναι στα 200 ευρώ και σίγουρα θα γίνει η επόμενη αγορά μας. Για αυτές τις βόλτες με μετακίνηση «6».


Πηγή

Σχετικά

Back to top