«Μέχρι Το Πρωί» | Η Ρένα Μόρφη συναντά τους Los Ángeles Azules!

at 1:40 μμ
582
«Μέχρι Το Πρωί» | Η Ρένα Μόρφη συναντά τους Los Ángeles Azules!

H Ρένα Μόρφη παρουσιάζει το τραγούδι «Μέχρι Το Πρωί» (Mis Sentimientos), μία σύμπραξη με τους Los Ángeles Azules, το φημισμένο γκρουπ από το Μεξικό που πρωταγωνιστεί στη σκηνή της cumbia από το 1976.

To τραγούδι περιέχεται στο δεύτερο άλμπουμ της Ρένας Μόρφη, με τίτλο «Σάμπα Τσικίτα». Ο πρωτότυπος τίτλος του «Μέχρι Το Πρωί» είναι «Mis Sentimientos».

Οι Los Ángeles Azules δέχθηκαν με χαρά τη συνεργασία με τη Ρένα Μόρφη για την ηχογράφηση του τραγουδιού τους στα ελληνικά.

Η αγάπη της Ρένας Μόρφη για την cumbia συγκεντρώνεται όλη σε αυτό το τραγούδι.

Το «Mis Sentimientos» μιλάει για τον πόνο της εγκατάλειψης και την ανάγκη της αγάπης, κάποιος άκαρδος μπορεί έτσι απλά να φύγει και να προχωρήσει στον επόμενο έρωτα χωρίς να νοιαστεί για τα συναισθήματα σου.

Η απόδοση όμως που θέλησε να δώσει στα ελληνικά με τους δικούς της στίχους η Ρένα Μόρφη είναι σχεδόν η αντίθετη: «Δεν πρόκειται να ξοδέψω πάνω από ένα βράδυ για να μου αποδείξεις αν αξίζεις και το επόμενο…»

Πάνω σε μια τόσο χορευτική και προχωρημένη μελωδία , μπορείς να γυρέψεις την αγάπη, να την απαιτήσεις ή και να την απορρίψεις. Στο χέρι σου είναι και στον ρυθμό.

Το τραγούδι «Μέχρι Το Πρωί» οπτικοποιήθηκε πάνω σε μία υπέροχη ιδέα του Νίκου Κούλογλου και της Κατερίνας Κάραλη, που αποτυπώθηκε σε ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα και αποτελεί την αρχή για το οπτικό ταξίδι του δίσκου «Σάμπα Τσικιτα».

Ο δίσκος «Σάμπα Τσικίτα» και το τραγούδι «Μέχρι Το Πρωί» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.


Πηγή

Σχετικά

Back to top