Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» – Όσα θα δούμε

at 3:50 μμ
514
Γιώργος Μαζωνάκης - Σπίτι με το Mega

Στο Grand Finale της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» για το 2020 θα τραγουδήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, χαρίζοντας μια αξέχαστη βραδιά.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στο Grand Finale του «Σπίτι με το Mega» για το 2020, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Mega.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του 30 χρόνια επιτυχίες με ψυχή και πάθος σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες και τραγούδια αξεπέραστα στο χρόνο.

Από το «Ανήκω Σε Μένα», το «Παιδί Της Νύχτας» μέχρι και το «Θέλω Να Γυρίσω Στα Παλιά» αλλά και το «Τόσα Βράδια», ο μοναδικός ερμηνευτής μας χαρίζει μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Στο «Σπίτι με το Mega», θα παρακολουθήσουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ρόλο αφηγητή, σε ένα οδοιπορικό ιδιαίτερης αισθητικής στην πόλη του, τον Πειραιά.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχεται τον Μιχάλη Stavento και μαζί θα εξηγήσουν τι σημαίνει «αγαπώ».

Επίσης τιμά τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίνεται και υμνεί τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών.

Μία κατάθεση ψυχής στο Grand Finale για το 2020 της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης και μας συναρπάζει επιβεβαιώνοντας τη φράση του: «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».

Φωτογραφίες

Πηγή

Σχετικά

Back to top