ΒΙΝΤΕΟ: Επιτήδειοι ανέφεραν σε αγγελία ότι πωλείται το αμάξι του Mad Clip για ανταλλακτικά

at 5:28 μμ
406
ΒΙΝΤΕΟ: Επιτήδειοι ανέφεραν σε αγγελία ότι πωλείται το αμάξι του Mad Clip για ανταλλακτικά

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip, όταν ο αγαπημένος τράπερ επέστρεφε από γάμο φιλικού ζευγαριού.

Ενώ ακόμα διερευνώνται τα αίτια του τροχαίου κάποιοι απατεώνες προσπάθησαν να έχουν κέρδος από αυτή την τραγωδία, εκτός κι αν πρόκειται για ένα πολύ κακόγουστο αστείο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης η εκπομπή Love it, κάποιοι επιτήδειοι στο διαδίκτυο έχουν αναρτήσει αγγελία στην οποία πωλείται το κατεστραμμένο αμάξι του Mad Clip για ανταλλακτικά, ενώ όπως έγινε γνωστό χθες στις λαμαρίνες βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του τράπερ.

«Σε site που πωλούνται αυτοκίνητα ανέβηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Mad Clip με αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά μετά από παρότρυνση της οικογένειας, ότι δηλαδή η οικογένεια θέλει να πουλήσει τα ανταλλακτικά της Porche του Mad Clip. Αυτό είναι αναληθές. Η αγγελία κατέβηκε μετά από λίγο» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου

«Ντροπή σε όποιον και αν το έκανε. Αυτό το πράγμα είναι αηδιαστικό, για μένα είναι σαν να ατίμωσε τη μνήμη του αδικοχαμένου. Ασέβεια για την οικογένεια. Είναι ντροπή, ντροπή τέτοια πράγματα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή

Σχετικά

Back to top