«Γενικά με τον Αντρέα Γεωργίου έχουμε παραγνωριστεί που λένε…»

at 9:53 πμ
437
«Γενικά με τον Αντρέα Γεωργίου έχουμε παραγνωριστεί που λένε...»

Η Πανίτσα Χατζηαράπη είναι συνήθως πίσω από τις κάμερες των σειρών του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, όμως, ορισμένες φορές ξυπνάει η ηθοποιός μέσα της, αναλαμβάνει έναν ρόλο και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον απολαυστικό. «Τον Κούλλη Νικολάου συνέχεια τον ψάχνω και δεν τον βρίσκω και ο Αντρέας Γεωργίου συνέχεια με ψάχνει και, δυστυχώς με βρίσκει πάντα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Φέτος υποδύεται την Αντριάνα στις «8 λέξεις», που έχει ερωτευτεί τον Μάρκο Καλλέργη και παρακάτω εξηγεί το σχέδιο της ηρωίδας της για να τον κάνει δικό της.

Είναι απολαυστικό για εμάς να σας βλέπουμε στη μικρή οθόνη, θα σας έχουν ξαναπεί, φαντάζομαι, πως είστε η χαρούμενη νότα της σειράς!

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια».

Ποια είναι π Αντριάνα και πώς προέκυψε ως ρόλος στη σειρά;

«Όπως έχετε δει η Αντριάνα είναι μια Κύπρια της Αγγλίας, η οποία ζει και εργάζεται στη Ρώμη σαν νταντά σκύλων στο σπίτι των Πετροσιάν. Είναι ένας αυθόρμητος και εξωστρεφής χαρακτήρας».

Σε ό,τι αφορά στον ρόλο, τη βλέπουμε που με τον Μάρκο κάνουν χαλάστρα στον Δημοσθένη και τη Ναυσικά, θα έχει θετική έκβαση όλο αυτό το εγχείρημα

«θα κάνει συνεχώς χαλάστρα στο ζευγάρι, όμως για την ίδια την Αντριάνα δεν θα υπάρχει τίποτα θετικό. Αντιθέτως, οι καταστάσεις βοηθούν τον Μάρκο να τα ξαναβρεί με τη Ναυσικά. Και η Αντριάνα, θα είναι ξανά μόνη της».

Δηλαδή με τον Μάρκο δεν θα γίνει τίποτα; Είναι δυνατόν όλο αυτό να μην καταλήγει κάπου; 

«Τζίφος… Προς το παρόν, ο ερωτάς της δεν καταλήγει κάπου. Τσάμπα τόσο τρέξιμο πίσω του. Συνεχίζει απλά να είναι ερωτευμένη μαζί του, μόνη της».

Ασχολείστε με την παραγωγή των «8 λέξεων», ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνετε ρόλο και μπροστά από τις κάμερες. Έχετε αγάπη για την υποκριτική; Από πού πηγάζει όλο αυτό, μιας και ο… ρόλος σας ως παραγωγός είναι απαιτητικός.

«Ναι, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ο ρόλος ρου στην παράγωγη της σειράς είναι απαιτητικός αλλά όταν αγαπάς κάτι και σε “ξεκουράζει”, όπως είναι μια μικρή συμμετοχή στο πρότζεκτ που κάνεις, μπορείς να τα συνδυάσει και τα δύο».

Έχετε τονίσει πως θέλετε να δουλεύετε με τους Γεωργίου και Νικολάου για πάντα. Ωστόσο, ποιο είναι το χαρακτηριστικό τους πού δεν αντέχετε;

«Τον Κούλλη Νικολάου συνέχεια τον ψάχνω και δεν τον βρίσκω και ο Αντρέας Γεωργίου συνέχεια με ψάχνει και, δυστυχώς με βρίσκει πάντα. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, ξημερώματα. Γενικά έχουμε παραγνωριστεί που λένε… (γέλια)».

Περιγράψτε μου μια μέρα δουλεύοντας μαζί τους… 

«Δεν περιγράφω άλλο.;.», λέει στο tv 24.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Μου πρότεινε 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του, είναι ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει”

27 Αυγούστου, 2021
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο περιοδικό ΟΚ! Και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων αποκάλυψε…
Back to top