Ξεσπά ο Γρηγόρης Βαλτινός για τα ριάλιτι – «Ο ανταγωνισμός της κιλότας με ξεπερνάει»

at 8:55 πμ
402
Ξεσπά ο Γρηγόρης Βαλτινός για τα ριάλιτι - «Ο ανταγωνισμός της κιλότας με ξεπερνάει»

Δείτε όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στην εφημερίδα “On time” και την Ντονατέλλα Αδάμου έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος ξέσπασε κατά των ριάλιτι.

Πώς βλέπετε τα πιτσιρίκια που, μέσω ριάλιτι, επιδιώκουν να γίνουν αναγνωρίσιμα για να προωθήσουν τη δουλειά τους; Πόσο ρόλο κιόλας παίζουν τα social media;

Μιλώντας για ηθοποιία, το ζητούμενο δεν είναι να γίνεις γνωστός, αλλά ηθοποιός. Αν τα ριάλιτι, επειδή είναι συχνά στημένα, σε κάνουν καλύτερο ηθοποιό, αξίζουν… για κάνα δυο μήνες. Τα ριάλιτι είναι η ανθρώπινη κατάντια. Για τέτοιοι είδους προγράμματα, πρέπει να επιληφθεί το ΕΣΡ. Προάγουν χαμερπή ένστικτα, προβάλλουν το κουτσομπολιό σαν μέσο επιβίωσης, την υποκρισία. Αν οι παίκτες στη διάρκεια ή αφού τελειώσει ο κύκλος τους κυκλοφορήσουν και πέντε κιλοτάκια και γίνουν γνωστοί, αποτελούν «χρυσό» παράδειγμα για τις επόμενες γενιές. Αν κιόλας οι κοπέλες φωτογραφηθούν σε λουσάτο κότερο λ.χ. ή παντρευτούν κανέναν πλούσιο επιχειρηματία, δένει το γλυκό. Το ότι οι συμμετέχοντες σε ριάλιτι μπορεί να γίνουν παραδείγματα για νεότερους είναι το χειρότερο. Και όχι, δεν πιστεύω στην αυτοπροώθηση μέσω social media, δεν με αφορούν γιατί το ταλέντο έτσι κι αλλιώς ξεχωρίζει. Εκεί κάτι γυμνές βλέπω, όχι ηθοποιούς. Ο ανταγωνισμός της κιλότας με ξεπερνάει. Κανείς δεν προάγει την τέχνη του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και βέβαια, από τη στιγμή που έχεις δημόσιο λόγο, βήμα, οφείλεις να πεις δύο χρήσιμα πράγματα στον κόσμο που σε διαβάζει. Το θεωρώ «επιστρεπτέα προκαταβολή» προς το κοινό.
Πηγή

Σχετικά

Back to top