Στέλιος Κερασίδης | Η χριστουγεννιάτικη σύνθεση του μικρού «μάγου» του πιάνου!

at 2:52 μμ
441
Στέλιος Κερασίδης | Η χριστουγεννιάτικη σύνθεση του μικρού «μάγου» του πιάνου!

Ο μικρός «μάγος» του πιάνου Στέλιος Κερασίδης συνθέτει με μουσική ωριμότητα που εντυπωσιάζει μια ονειρική χριστουγεννιάτικη μελωδία την οποία σίγουρα θα αγαπήσετε.

Ο τίτλος της είναι «Christmas Will Never Die».

Συνοδευόμενος από τον μόλις 18 ετών διακεκριμένο σολίστ του βιολιού Ιωάννη Νίκολη, πρωταγωνιστούν σε ένα video clip γεμάτο χριστουγεννιάτικες ανατροπές.

Με τις μαγικές εικόνες του το «Christmas Will Never Die» καταφέρνει να ζεστάνει τη καρδιά μας, να συγκινήσει και να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα των φετινών γιορτών.

Eίναι γεγονός πως η μουσική του Στέλιου Κερασίδη καθώς και η ερμηνεία των δυο χαρισματικών παιδιών, μας υπενθυμίζουν εν μέσω πανδημίας μια μεγάλη παγκόσμια αλήθεια: Όσες δυσκολίες και αν περνάμε «τα Χριστούγεννα δεν θα πεθάνουν ποτέ».

Ο Στέλιος Κερασίδης, ένας νέος Μότσαρτ όπως τον αποκαλούν πλέον και ορισμένα media παγκοσμίως, έχει δεχθεί πολυάριθμα αφιερώματα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το ταλέντο του έχουν εξυμνήσει μέσα ενημέρωσης και ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως τα The Guardian, Reuters, New York Post και Classic FM, μεταξύ άλλων.

Το «Christmas Will Never Die» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.


Πηγή

Σχετικά

Back to top