Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – ONE | Το νέο τους video clip βγαλμένο από άλλη εποχή!

at 19 Οκτωβρίου, 2020
209
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - ONE | Το νέο τους video clip βγαλμένο από άλλη εποχή!

Εύκολα αποδεικνύονται τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την νέα του κυκλοφορία με τίτλο «Δύσκολα τα πράγματα»!

Ο καλύτερος pop τραγουδιστής της γενιάς του συναντά τα αγαπημένα του 80s και τους χαρακτηριστικούς, πασίγνωστους ήχους της εποχής εκείνης που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη και μας παρουσιάζει το δυναμικό και συναρπαστικό τραγούδι «Δύσκολα τα πράγματα», σε μουσική και στίχους δικούς του.

Ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να μην επιστρατεύει για άλλη μια φορά το συγκρότημα του, τους One, για ακόμα ένα featuring στο follow up του πασίγνωστου πια “Billy Bam Bam”, που έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2020 και μαζί μας παρουσιάζουν το adult pop τραγούδι «Δύσκολα τα πράγματα», τίτλος επίκαιρος που ταιριάζει απόλυτα στις μέρες μας και που σίγουρα θα τραγουδηθεί πολύ και θα γίνει σλόγκαν.

Η παραγωγή ανήκει στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και η ευφάνταστη ενορχήστρωση έγινε από τον Νίκο Ορφανό.

Εντύπωση προκαλεί και το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Μια μίνι ταινία καταδίωξης, με τον Κωνσταντίνο μαζί με τον Φίλιππο, τον Πάνο, τον Αργύρη και τον Δημήτρη να υποδύονται ρόλους από περιπέτεια και σκηνικό που θυμίζει έντονα τη δεκαετία του 80 και δένει απόλυτα με τους ήχους του «Δύσκολα τα πράγματα»!

Αυτό που κρατάμε για το τέλος είναι η αισιοδοξία των στίχων από το ρεφραίν του τραγουδιού:

«Δύσκολα τα πράγματα, όταν τελειώνουνε τα θαύματα

Μόνο η αγάπη μπορεί γι’ αυτό υποσχέσου θα΄μαστε οι τυχεροί

Δύσκολη η υπόθεση όταν το ψέμα είναι από πρόθεση

Το χέρι δως μου ξανά τι κι αν ο κόσμος πονά

Δύσκολα τα αληθινά»

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.


Πηγή

Σχετικά

Back to top