Γιατί ο Λούης Πατσαλίδης δάγκωσε τον μαέστρο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων

at 4:10 μμ
385
Γιατί ο Λούης Πατσαλίδης δάγκωσε τον μαέστρο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων

Ο Λούης Πατσαλίδης ομολόγησε με ανάρτησή του στο facebook ότι δάγκωσε τον μαέστρο της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, Γιώργο Κουντούρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Εντάξει, αυτό έγινε πριν από πολλά πολλά χρόνια, όταν οι δύο ήταν συμμαθητές στο δημοτικό. Με αφορμή την είδηση ότι ο Γιώργος Κουντούρης θα είναι αριστίνδην υποψήφιος του ΔΗΚΟ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και τη φωτογραφία που τη συνόδευε, ο Λούης έγραψε «Γιώργο Κουντούρη, γιατί εν επέλεξες μια φώτο που τον καιρό του δημοτικού, θυμάσαι, τότε που με ενευριασες τζιαι άκκασα σε;». Ο Γιώργος Κουντούρης σχολίασε «θυμάμαι βέβαια, μου έμεινε και σημάδι».

Ο Δρ Γιώργος Κουντούρης θα είναι αριστίνδην υποψήφιος του ΔΗΚΟ στην εκλογική περιφέρεια Λευκωσίας και θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του Νικόλα Παπαδόπουλου. Είναι καλλιτεχνικός Διευθυντής και επικεφαλής μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου.

Σπούδασε στο Κρατικό Κονσερβατόριο της Αγίας Πετρούπολης, Διεύθυνση Οπερατικής και Συμφωνικής Μουσικής, ενώ στη συνέχεια διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας ως βοηθός μαέστρος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και της Συμφωνικής Ορχήστρας του UCLA. Είναι διδάκτωρ Μουσικολογίας και Διεύθυνσης Συμφωνικής και Οπερατικής Μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top