Οι twenty one pilots κυκλοφορούν το single «Christmas Saves The Year»

at 3:46 μμ
408
Οι twenty one pilots κυκλοφορούν το single «Christmas Saves The Year»

Οι twenty one pilots φέρνουν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Οι twenty one pilots κυκλοφορούν το πρώτο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Το «Christmas Saves The Year» είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί το δίδυμο κατά τη διάρκεια του 2020. Τον προηγούμενο Απρίλιο ο Tyler Joseph
και ο Josh Dun μοιράστηκαν το single «Level Of Concern», με το οποίο έστειλαν στους θαυμαστές τους ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Σε παρόμοιο κλίμα κινείται και το «Christmas Saves The Year», ένα τραγούδι το οποίο έγραψε και ηχογράφησε στο σπίτι του ο Tyler Joseph.

Το «Christmas Saves The Year» αναφέρεται στις προκλήσεις του 2020 και δεν περιορίζει μόνο το μήνυμά του στην πανδημία, η οποία επηρέασε την πλειονότητα του έτους, αλλά επεκτείνεται επίσης στις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Αμερική και στην Αυστραλία.

Οι twenty one pilots θέλουν να ολοκληρώσουν με μια θετική νότα μια άσχημη χρονιά και με το «Christmas Saves The Year» υπενθυμίζουν στον κόσμο ότι η χαρά των Χριστουγέννων είναι η οικογένεια και οι φίλοι που συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν μαζί.

Ο Tyler Joseph στέκεται επίσης και στον καταναλωτισμό με τον οποίο έχει συνυφανθεί η περίοδος των εορτών και αναβιώνει μέσα από το τραγούδι παραδοσιακές εικόνες με χριστουγεννιάτικες κάλτσες κρεμασμένες πάνω από το τζάκι.

Ο τραγουδιστής των twenty one pilots θα περάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα ως πατέρας μαζί με τη δέκα μηνών κόρη του Rosie και παροτρύνει τους ακροατές να περάσουν και εκείνοι τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές τους.

Το «Christmas Saves The Year» κυκλοφορεί από τις Fueled By Ramen και Warner Music.

Πηγή

Σχετικά

Back to top