Η Μάρω Λύτρα συγκλονίζει με την περιπέτεια υγείας της και τη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο |

at 3:55 μμ
22

Η ανάρτηση της Μάρως Λύτρα…

Η Μάρω Λύτρα συγκλονίζει με την απόφασή της να εξομολογηθεί για την περιπέτεια υγείας που πέρασε τον τελευταίο χρόνο. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στον Καναδά, αποκάλυψε πως μέσα στον χρόνο που πέρασε υποβλήθηκε σε δυο επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου από τις οποίες κατάφερε ευτυχώς να βγει νικήτρια.

Με δύο φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, η Μάρω Λύτρα θέλει να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, τονίζοντας πως πρέπει να χαμογελάμε και να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς.

Το κείμενο που γράφει η Μάρω Λύτρα

«Ευτυχισμένη Ημέρα Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι γνώριζαν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα, βρες κάτι για να χαμογελάσεις. Να είσαι ευγνώμων, να λες στους ανθρώπους που αγαπάς ότι τους αγαπάς. Κάθε μέρα που ξυπνάς είναι ευλογία, μην ξεχνάς να ευχαριστείς τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία. Να είσαι ευγνώμων. το αύριο δεν είναι δεδομένο. Αύριο θα είναι ένα δώρο».


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Γέννησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου |

12 Μαρτίου, 2024
Για πρώτη φορά μητέρα έγινε η ηθοποιός. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο σύντροφός της και ψυχολόγος,…
Back to top