Η γυναικεία ενδυνάμωση είναι χρέος όλων μας

at 12:25 μμ
485
Η γυναικεία ενδυνάμωση είναι χρέος όλων μας

Οι γυναίκες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του DNA του Playboy. Από την ίδρυσή μας το 1953, υποστηρίζουμε τα δικαιώματα της άμβλωσης, την έγκριση της τροποποίησης για ίσα δικαιώματα και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μίας γυναίκας να εκφράζει τη σεξουαλικότητά της ελεύθερα, χωρίς να κρίνεται. Σήμερα, συνεχίζουμε μέσω της πλατφόρμας μας να ενδυναμώνουμε τις γυναίκες και να υποστηρίζουμε το δικαίωμα τους να επιλέγουν πότε και πώς επιθυμούν να εκφράζονται. 

Η συνεργασία με την COVL είναι μία ακόμη προσπάθεια προς την ελευθερία των γυναικών. Η COVL είναι μία καλλιτέχνιδα από το Miami που έχει δημιουργήσει το δικό της brand ενδυμάτων. Το έργο της είναι εμπνευσμένο από την λάτιν κουλτούρα και χρησιμοποιεί το χρώμα και τη φαντασία ως τρόπο αντιμετώπισης του στίγματος της ψυχικής υγείας που έχει ζήσει στη ζωή της. 

Ως brand που ανέκαθεν δεσμευτήκαμε να παρέχουμε ένα forum στους καλλιτέχνες να εκφραστούν με απόλυτη ελευθερία ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, εμπνευστήκαμε από την προσέγγιση της COVL να διηγείται ιστορίες που αφορούν τις γυναίκες. 

Μπορείς να δεις τη συλλογή από το Playboy Shop και να την παραγγείλεις άμεσα.


Πηγή

Σχετικά

Τρέλα και παράνοια στις Πανελλήνιες

5 Ιουνίου, 2024
Έξι συντάκτες θυμούνται πώς ήταν για εκείνους οι μέρες των Πανελλαδικών Εξετάσεων: από σπαρακτικά κλάματα μέχρι πλήρη αδιαφορία Ήρθε και…
Back to top