Θανάσης Βασιλόπουλος | Ο σπουδαίος κλαρινετίστας κυκλοφορεί δύο νέα τραγούδια!

at 12:35 μμ
507
Θανάσης Βασιλόπουλος | Ο σπουδαίος κλαρινετίστας κυκλοφορεί δύο νέα τραγούδια!

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος συνεχίζει να μας εκπλήσσει με διεθνείς συνεργασίες – φωτιά.

Ο ανατρεπτικός Θανάσης Βασιλόπουλος, ο σπουδαίος Έλληνας κλαρινετίστας, επανέρχεται με δύο νέα τραγούδια ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του single με τίτλο «Sala – Sala».

Τα δύο νέα τραγούδια του έχουν τους τίτλους «Para Bailar» και «Gitana Morena» και αποτελούν σύμπραξη με τον κορυφαίο αρπίστα και τραγουδιστή Victor Espinola από την Παραγουάη.

Η παραγωγή των κομματιών «Para Bailar» και «Gitana Morena» έχει γίνει στο Μαϊάμι από μια ομάδα παραγωγών βραβευμένων με Grammy που αποτελείται από τους Joel Someillan, Bob St. John και Waldy D.

Η συνολική πρόταση έχει υψηλή πολιτισμική αξία μιας και μπορεί να αγγίξει διαφορετικά ακροατήρια σε ένα ευρύ φάσμα πολιτισμών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πάνω απ’ όλα περιέχει την ψυχή και το πνεύμα ενός οικουμενικού πολυπολιτισμικού ιδεώδους που μπορεί να διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντες πολύ πέρα από τα όρια της ethnic μουσικής, βοηθώντας μας να επικοινωνήσουμε αληθινά ο ένας με τον άλλο.

Τα τραγούδια «Para Bailar» «Gitana Morena» του Θανάση Βασιλόπουλου κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.


Πηγή

Σχετικά

Back to top