Γνωστός τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς | Ακούστε το τραγούδι που έγραψε για τον ερχομό του παιδιού του!

at 1:13 μμ
511
Γνωστός τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς | Ακούστε το τραγούδι που έγραψε για τον ερχομό του παιδιού του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Zanis των Knock Out, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς! Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγος του, Μαρία Αγγελάτου ανυπομονούν να κρατήσουν την αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους και θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους.

Η ανακοίνωση έγινε στα προσωπικά τους social media με φωτογραφίες από το υπερηχογράφημα αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη. «Και ναι, είμαστε έγκυoς! Ένα νέο, πιο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μας γιατί πλέον από δύο γινόμαστε τρείς. Τη θέση του εγωισμού παίρνει η αυταπάρνηση και η ανιδιοτελής αγάπη. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και τίποτα δεν θα είναι βαρετό», έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram.

Με αφορμή αυτής της ανακοίνωσης, το ζευγάρι παρουσίασε «Το πιο γλυκό νανούρισμα», να τραγούδι ύμνος σ’ αυτή τη μαγική σχέση μητέρας – παιδιού.

Ένα τραγούδι που έγραψαν μαζί όταν έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και είναι αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες, αλλά λίγο παραπάνω σε εκείνες που δυσκολεύτηκαν, που προσπάθησαν, που δεν εγκατέλειψαν και που κατάφεραν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου, το δικό τους παιδί!

Ένα τραγούδι που εύχονται να αποκοιμίζει τόσο γλυκά το μικρό σας θαυματάκι και που είναι σίγουροι πως θα σας γεμίσει δάκρυα συγκίνησης…

Ακούστε το:


Πηγή

Σχετικά

Back to top