Η Άννα Βίσση για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο «Άλσος»

at 19 Οκτωβρίου, 2020
439

Ένα μουσικό ταξίδι με την Άννα Βίσση και την μπάντα της.

H Άννα Βίσση στο Θέατρο «Άλσος» την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Το «Άλσος», χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος, να φιλοξενήσει την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» δεκατριμελή μπάντα της για μια μοναδική παράσταση στο Θέατρο «Άλσος».

Η Άννα Βίσση – που όλοι έχουμε τραγουδήσει… με τραγούδια τεσσάρων και… δεκαετιών που όλους όσους αγαπούν και παρακολουθούν την Άννα και την διαδρομή της, τους έχουν συντροφεύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Επιτυχίες ατελείωτες, σχεδόν σε δεκάδες είδη και στυλ μουσικής με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις.

Τραγούδια του Νίκου Καρβέλα γραμμένα για την Άννα και παιγμένα από μία μπάντα που εδώ και πέντε χρόνια γράφουν ιστορία στο χώρο του θεάματος σ’ ένα καλλιτεχνικό στέκι, το «Hotel Eρμού» στο Γκάζι.

Ένα μουσικό ταξίδι της Άννας και της μπάντας της που θα σας απογειώσει με την ενέργεια, το πάθος, το χιούμορ, τον αυθορμητισμό αλλά και την αγάπη που τους ενώνει, μεταδίδοντας δυνατά συναισθήματα σε κάθε θεατή ξεχωριστά.

Άλλωστε αυτή είναι πάντα η Άννα Βίσση που ξέρουμε.

Το θέατρο «Άλσος», λειτουργεί με το 30% της πληρότητας του χώρου και είναι απαραίτητη η χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων του. Παράλληλα πραγματοποιείται θερμομέτρηση των θεατών πριν την είσοδο τους στο χώρο.

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Προπώληση μέσω του viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top