Η Apple αποκαλύπτει επιτέλους το iPhone12

at 19 Οκτωβρίου, 2020
377

Η Apple έχει ήδη στείλει προσκλήσεις για το επόμενο event της, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου iPhone 12. Μετά το 10.2-inch iPad, το iPad Air και το Apple Watch Series 6 ήρθε λοιπόν η ώρα για το νέο smartphone της αμερικανικής εταιρείας. Αυτό θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου.

Το όνομα του event Hi, Speed είναι μία σαφής αναφορά στον   ταχύτερο επεξεργαστή της Apple μέχρι σήμερα καθώς και στο νέο blower, που έχουν προσαρμοστεί στο ολοκαίνουριο smartphone προκειμένου να υποστηρίζει το 5G.

Φυσικά πρόκειται για την πρώτη συσκευή της εταιρείας από το Κουπερτίνο που θα έχει δυνατότητες 5G, με πολλούς αναλυτές να εκτιμούν ότι το iPhone 12 θα είναι απλά ο πρώτος κρίκος μίας σπουδαίας αλυσίδας για την αναβάθμιση του brand αλλά και για το μέλλον της ίδιας της τεχνολογίας. Πιθανότατα, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλες συσκευές της εταιρείας, ενώ πολλοί από τους ανταγωνιστές της Apple -Samsung, Google, Motorola, Huawei και LG- διαθέτουν ήδη παρεμφερείς συσκευές που υποστηρίζουν 5G δίκτυα.

Υπενθυμίζουμε η παρουσίαση της Apple για κάθε νέο iPhone γίνεται παραδοσιακά κάθε Σεπτέμβριο, με την πανδημία να λειτουργεί ανασταλτικά στη φετινή περίπτωση. Η 13η Οκτωβρίου πάντως είναι πλέον πολύ κοντά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top