Η επόμενη βόλτα σου θα έχει την αίγλη του Playboy Club του Τόκιο

at 10:55 πμ
444
Η επόμενη βόλτα σου θα έχει την αίγλη του Playboy Club του Τόκιο

Στις 29 Φεβρουαρίου 1960 άνοιξε το πρώτο Playboy Club. Ήταν η μέρα που τα κουνελάκια έγιναν κομμάτι της ποπ κουλτούρας και έκτοτε κατέχουν σημαίνουσα θέση στη συλλογική μας φαντασία. Τα Playboy Clubs φιλοξενούσαν comedy nights, τζαζ συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, ωστόσο οι βασικές ατραξιόν ήταν τα κουνελάκια που έπρεπε να δουλέψουν σκληρά ώστε να ενσαρκώσουν αυτό το ιδανικό και να το κάνουν πραγματικότητα. 

Η απήχηση των Playboy Clubs ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να ανοίξουν πολλά μαγαζιά σε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη. Ένα εξ αυτών και το Playboy Club του Τόκιο της Ιαπωνίας. Το club που άνοιξε τις πόρτες του το 1976 και αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στη νυχτερινή ζωή της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. 

Το Playboy θέλοντας να τιμήσει το club που άλλαξε τον τρόπο που διασκέδαζαν οι Ιάπωνες, κυκλοφορεί μία συλλογή εξαιρετικά αφιερωμένη στο Playboy Club του Τόκιο: T-shirts, μακρυμάνικα, φούτερ και μπρελόκ αποτελούν τη συλλογή που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και μπορείς να την παραγγείλεις από το Playboy Shop.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Back to top