Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ αλλά ο αδερφός μου»

at 6:03 μμ
33


«Παιδιά δεν παντρεύομαι εγώ. Ο αδελφός μου παντρεύεται. Σοβαρά μιλάω, γιατί έχει γίνει πραγματικά λάθος. Παντρεύεται ο αδελφός μου»

 

 

 

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν εδώ και κάποιον καιρό και τον θέλουν να παντρεύεται την επί χρόνια σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Μαράια.

Ρεπορτάζ ισχυρίζονταν ότι ο σούπερ σταρ του NBA θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου με τη Μαράια, σε μια πολυτελή τελετή στην Πύλο. Ωστόσο, ο Greek Freak διέψευσε τις εν λόγω φήμες και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για τον αδελφό του, Κώστα, καθώς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους σε εκδήλωση όπου έδωσε το «παρών», το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, είπε: «Παιδιά δεν παντρεύομαι εγώ. Ο αδελφός μου παντρεύεται. Σοβαρά μιλάω, γιατί έχει γίνει πραγματικά λάθος. Παντρεύεται ο αδελφός μου».

Ενώ, τόνισε για άλλη μια φορά: «Είναι ο Κώστας παιδιά. Δεν παντρεύομαι εγώ. Μπορείτε να το βγάλετε αυτό σας παρακαλώ;».

Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Ντέμη Φιλιππάκου, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε ακόμη:

SEMINARS

Οργάνωση και Διαχείριση Lean Αποθήκης

Αθήνα

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η κατάκτηση των αναγκαίων γνώσεων από τους εκπαιδευόμενους σχετικά με την οργάνωση και τη διαχείριση της αποθήκης της επιχείρησης. Στόχος είναι η αποδοτικότερη διαχείριση της, η μείωση του λειτουργικού κόστους, του κόστους αποθεμάτων και τη βελτίωση όλων των λειτουργιών που σχετίζονται με αυτή. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

04-06-2024

Ευοσμο

850

Μηχανικοί

Πρακτική Άσκηση

10-06-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Πηγή

Σχετικά

Back to top