Σίσσυ Χρηστίδου για Απόστολο Λύτρα: «Τελικά δε ξέρεις τι κρύβεται τι κρύβεται στον κάθε άνθρωπο, είναι τρομακτικό»

at 10:14 πμ
31

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στον Απόστολο Λύτρα και στην υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου στο ξεκίνημα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί του Σαββάτου 22/6.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε ότι έχει πέσει από τα σύννεφα καθώς ο ποινικολόγος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει και έχουν συναναστραφεί.

«Το κεφάλαιο της ενδοοικογενειακής βίας έχει ανοίξει πολύ έντονα μέσα από την υπόθεση Λύτρα. Έχουν ανοίξει πολλές κουβέντες. Η κοινή γνώμη είναι παγωμένη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε όλα όσα συμβαίνουν. Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει είναι αυτό που λέμε: πέφτεις από τα σύννεφα μία, πέφτεις από τα σύννεφα δύο, τελικά δε ξέρεις τι κρύβεται τι κρύβεται στον κάθε άνθρωπο. Είναι τρομακτικό όταν συμβαίνει και με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις. Αυτή η υπόθεση έχει ανοίξει μία τεράστια κουβέντα και πότε τελικά πρέπει να επεμβαίνει η δικαιοσύνη, πόσο γρήγορα πριν επέλθει ένα μοιραίο γεγονός για να μας δείξει ότι κάναμε ένα μοιραίο λάθος, υπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου και αντέδρασαν οι δικηγόροι απέναντι σε αυτό» είπε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Πηγή

Σχετικά

Back to top