The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της νικητριας “προς όλους τους νέους θαυμαστές της”

at 9:01 μμ
675
The Bachelor

Η Αθηνά NY ήταν η εκλεκτή του Αλέξη Παππά στο The Bachelor!

Την καρδιά του Αλέξη Παππά κατόρθωσε τελικά να κλέψει στο The Bachelor η Αθηνά NY. Αυτή ήταν άλλωστε η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι της αγάπης στον Alpha.

Λίγες ώρες μετή την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, μάλιστα, η Αθηνά NY προχώρησε στην πρώτη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που εύλογα αύξησε κατά πολύ τους ακολούθους της μετά το The Bachelor. Τι γράφει, όμως, σε αυτήν η νικήτρια του ριάλιτι της αγάπης;

«Τους τελευταίους 6 μήνες δεν έχω τηλέφωνο…Έχω γυρίσει μια τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα. Επιστρέφω τώρα και θα συνεχίσω να σας παρακινώ όλους να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σας υποστηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αθηνά NY στην πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο The Bachelor.

«Προς όλους τους νέους θαυμαστές μου… Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθήσατε και με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι! Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη που διαβάζω τα μηνύματά σας και ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας!! Σας αγαπώ όλους!!!!! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ!!!!!» συμπλήρωσε στον προσωπικό της λογαριασμό  η Αθηνά NY.




Πηγή

Σχετικά

Tι φοράει η Τατιάνα στο Tlive σήμερα 22/1

Tι φοράει η Τατιάνα στο Tlive σήμερα 22/1

22 Ιανουαρίου, 2021
Tελείωσε και αυτή η εβδομάδα, Παρασκευή σήμερα και η Τατιάνα Στεφανίδου πιστή στο ραντεβού με την επικαιρότητα μας υποδέχθηκε 11.00…
Back to top