Συγκινεί ο Μανώλης Κονταρός για το μοιραίο ατύχημα: “Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω ποτέ” |

at 8:32 πμ
52

Ο γνωστός τραγουδιστής περιγράφει το περιστατικό που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Συνέντευξη στη Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Μανώλης Κονταρός. Ο γνωστός ερμηνευτής και λυράρης άνοιξε την καρδιά του και περιέγραψε τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν μετά από ένα σοκαριστικό ατύχημα, οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως δεν θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει.

«Έφευγα από το µαγαζί όπου δουλεύω τώρα και σταµάτησα στην άκρη του δρόµου να ξεκουραστώ για λίγο. Εκεί που κοιµόµουν, ήρθε κάποιος, έπεσε πάνω µου και µου προκάλεσε ρήξη στη σπονδυλική στήλη. Από τότε δεν µπορώ να περπατήσω», αφηγείται ο Μανώλης Κονταρός.

«Η στάση του ανθρώπου εκείνου µετά το τροχαίο ήταν απαράδεκτη και, για να µην ξεφύγω, δεν ήθελα να έχω καµία εκκρεμότητα μαζί του και τον απήλλαξα από όλα τα δικαστήρια, και ποινικά και αστικά. ∆εν πήγα σε κανένα δικαστήριο. ∆εν ήθελα να έχω καµία παρτίδα µαζί του», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής.

Όταν οι γιατροί σού είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσεις, πώς αντέδρασες;

«Ήταν δύσκολο αυτό το άκουσµα. Τις πρώτες µέρες ήµουν πολύ πεσµένος, αλλά πολύ γρήγορα είπα ότι θα το παλέψω και συνέχισα. Το παλεύω. Έχω καλή ψυχολογία, η ζωή συνεχίζεται έστω και έτσι. Παραµένω και στη δουλειά µου και στην κοινωνία το ίδιο δυνατός όπως και πριν», απαντά ο Μανώλης Κονταρός και συγκινεί.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Προφανώς τις πρώτες µέρες που µου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω, ήταν λίγο µαύρα για µένα τα πράγµατα, αλλά µετά το πάλεψα. Κατόρθωσα και ξανασηκώθηκα και περπατούσα µε πατερίτσες. Έπειτα από δύο χρόνια επέστρεψα στη δουλειά, αλλά µετά άφησα τις φυσικοθεραπείες και κάθισα ξανά στο καροτσάκι», περιγράφει στη συνέχεια.

«Υπάρχουν πολλές δυσκολίες, ακόµα και τώρα. Κατ’ αρχάς δεν µπορώ να είµαι ποτέ µόνος. Πάντα χρειάζοµαι βοήθεια, αλλά δεν στερούµαι τίποτα. Κάνω όλα όσα χρειάζοµαι στη ζωή µου. Το µόνο πράγµα που στερούµαι είναι ο χορός. Λάτρευα να χορεύω κρητικά και είναι το µόνο πράγµα που δεν µπορώ να κάνω.

Ο κόσµος µού δίνει πολλή αγάπη και αυτή η αγάπη είναι µια τεράστια δύναµη για µένα να συνεχίζω να κάνω µε πολλή όρεξη αυτό που αγαπώ», καταλήγει στη συνέντευξή του στη Σάσα Σταμάτη ο Μανώλης Κονταρός.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top