Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν με ρωτάνε για το γιο μου, χαμογελάω» |

at 2:52 μμ
86

«Είναι ένα πολύ γλυκό, πολύ έξυπνο παιδί, και στα δύσκολά μου ήταν συμπαραστάτης», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων και για τον γιο του, Στέργιο.

Από πού αντλείς δύναμη;

Αντλώ δύναμη από τη ζωή μου εδώ που έφτασα, από τη θητεία μου όλα αυτά τα χρόνια. Μην ξεχνάς, είμαι μαθηματικός, μουσικός, ένας άνθρωπος με εμπειρίες σε όλα τα πράγματα, με τη θητεία μου στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει βίο και πολιτεία, κι έχω έρθει σε μια δημιουργική σχέση με την πραγματικότητα και την εξέλιξη.

Δεν ήμουν ένα παιδί που έτρωγε ήδη από τα έτοιμα, ούτε ήμουν στην αυλή κάποιων. Ήμουν μια αυτοδημιούργητη οντότητα, διαβασμένος, με τα όποια ταλέντα επικοινωνίας που έχω, συμμετέχοντας στο τραγούδι, κάνοντας χρυσούς δίσκους, μπαίνοντας στην τηλεόραση από τις «Μέρες ραδιοφώνου». Μπήκα στο ραδιόφωνο όταν έγινε η ελεύθερη ραδιοφωνία, κι έπειτα από αυτά τα στελέχη που είχαν λάμψη με «τσάκωσε» η τηλεόραση και έτσι πέρασα στην τηλεόραση.

Και έφτασα σήμερα να είμαι παρών, να βλέπω πράγματα που λέγονται, να κριτικάρονται, να συζητιούνται, να γίνονται σελίδες στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε εφημερίδες, σε έντυπα, σε τηλεοράσεις, και να εκφράζω αυτό που κατά τη γνώμη μου λέγεται προοδευτική άποψη.

Ο γιος σου τι κάνει;

Όταν με ρωτάνε για το γιο μου, χαμογελάω. Είναι ένα πολύ γλυκό, πολύ έξυπνο παιδί, και στα δύσκολά μου ήταν συμπαραστάτης. Κάποια στιγμή τον ένιωσα σαν να είναι ο μεγάλος μου αδελφός, που με προστατεύει. Είχε μια υπερπροστατευτικότητα μαζί μου στα όρια της υπερβολής, κι εγώ, παρόλο που μέσα μου ήμουν σε μαύρο χάλι, χαμογελούσα.

Πηγή εικόνας: NDP


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top