Μαρία Χούκλη: “Θυμάμαι ποσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο”

at 8:52 μμ
493
Μαρία Χούκλη

Καθηλώνει η Μαρία Χούκλη μέσα από την ανάρτηση της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Χούκλη θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως της χορηγήθηκε και η δεύτερη δόση του εμβολίου της Astrazeneca κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε στο ίδιο σύντομο κείμενο να αναφερθεί στη δική της μάχη με τον καρκίνο. Μια μάχη που ενδεχομένως να μοιάζει με την μάχη που δίνει σήμερα όλη η ανθρωπότητα με τον κορονοϊό για την οποία, όμως, δεν υπήρχε τότε εμβόλιο.

«Θυμάμαι, πόσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες» έγραψε η Μαρία Χούκλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. «Η επιστήμη δεν έχει πάντοτε λύσεις για όλα αλλά να που τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού θριάμβευσε και μας κάνει ένα τεράστιο δώρο. Να μείνουμε υγιείς. Να προστατευθούμε και να προστατέψουμε. Δεύτερη δόση σήμερα με AstraZeneca. #Ελευθερια με ασφάλεια».

Θυμάμαι, ποσο είχα θυμώσει τότε επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες. Η…

Δημοσιεύτηκε από Μαρια Χουκλη στις Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

Σαφής η προτροπή από την Μαρία Χούκλη για τον εμβολιασμό όλων κατά της πανδημίας του κορονοϊού…
Πηγή

Σχετικά

Back to top