Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη σύντροφό του: «Σκίστηκε για να φέρνει ένα μεροκάματο, έγινε βενζινού, καθαρίστρια στο μετρό» |

at 8:22 πμ
115

«Δεν είχα δραχμή τσακιστή, κομμένο το ηλεκτρικό, κομμένο το νερό», λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την σύντροφό του, Ελένη, η οποία στάθηκε δίπλα του σε όλες τις δυσκολίες.

Η Ελένη είναι ο φύλακας-άγγελός σου;

Είναι εξαιρετική. Γιατί να πεις ότι το κάνει αυτό και έχει κάποια κέρδη είτε οικονομικά είτε δημοσιότητας, το κάνει χωρίς κανένα κέρδος. Να φανταστείς, κάποια στιγμή αρρώστησα και έφτασα να μην έχω δραχμή τσακιστή. Με βοήθησε ο αδελφός μου και κάποια στιγμή λόγω και της ασθένειάς του -ταξίδια στο εξωτερικό, πολυδάπανες θεραπείες στη Γαλλία- άρχισε να μην έχει τη δυνατότητα να μου δώσει χρήματα.

Η Ελένη έφτασε να κάνει όποια δουλειά τής πέρναγε. Έγινε βενζινού. Ερχόταν σπίτι και μύριζε πετρέλαιο και βενζίνη. Την έδιωξαν από εκεί, έγινε καθαρίστρια στο μετρό. Σκίστηκε για να φέρνει ένα μικρό μεροκάματο, ένα μικρό μηνιάτικο, να επιβιώσουμε. Θα μπορούσε να πάει στην οικογένειά της, κι έμενε μαζί μου… πολλές φορές είχαμε κομμένο το ηλεκτρικό, ακόμα και το νερό. Δούλευε σαν σκυλί, την περίμενα να τελειώσει χαράματα, ερχόταν σπίτι και ήταν μαζί μου.

Δεν ήμουν σε καμία τηλεόραση και ποτέ δεν βγήκε να πει ότι το κάνει για αυταρέσκεια, και ταυτόχρονα έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχουν κάποια χρήματα και να μην περάσουμε σε ένα είδος επαιτείας για να επιβιώσουμε. Είναι μια γυναίκα αξιοθαύμαστη. Είναι, μάλιστα, μάνα ενός παιδιού, έχει την κόρη της, τη Μαρία, την οποία ποτέ δεν έβγαλε από το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της. Μου συμπαραστάθηκε ουσιαστικά. Βέβαια, επειδή είμαι επίμονος άνθρωπος, μου σακατεύει το κεντρικό νευρικό σύστημα, αλλά χαλάλι της, την αθωώνω, χαλάλι της που τη γνώρισα.

Πηγή εικόνας: NDP


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top