Ξεσπά η Νικολέτα Βλαβιανού για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες – “Έχουν καβαλήσει το καλάμι”

at 8:46 μμ
435
Νικολέττα Βλαβιανού

“Γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : …— Μα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ … Εκεί βουίξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα” ανέφερε σε έντονο τόνο η Νικολέτα Βλαβιανού.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φάνηκε μέσα από ανάρτησή της στο Facebook η Νικολέτα Βλαβιανού καθώς, όπως ανέφερε, δεν της άρεσε συμπεριφορά ηθοποιού που παίζει στις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε διαγνωστικό κέντρο  για το εβδομαδιαίο τεστ κορονοϊού.

Η ανάρτηση της ηθοποιού αναφέρει: «Άγριες μέλισσες….καλάμια και λοιπά είδη…. Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι « μέλισσες» εκτός από κεντρί, έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»….
Εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους συναντήσαμε σήμερα σε διαγνωστικό κέντρο όπου πήγαμε για το εβδομαδιαίο test COVID-19….
Και ενώ αναμένουμε στην σειρά και με ραντεβού ,εμφανίζεται η Άγρια μέλισσα με ύφος 1000 καρδιναλίων και αφού ενημέρωσε πως είναι η κυρία Δ. Μελίσσα ..με στόμφο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους (όρθιους κηφήνες ) πως βρίσκεται σε καθημερινά γυρίσματα….
Ομολογώ δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε το όνομα , ούτε η αναφορά στο επάγγελμα …(άναυδοι την κοίταξαν την αρχιμέλισσα οι υπόλοιποι απλοί βασανισμένοι πολίτες…)
Ευγενικά την χαιρέτησα επειδή γνωριζόμαστε (λόγω μάσκας θεώρησα πως δεν με γνώρισε) και της είπα πως και εγώ και η Τ. που ήταν μαζί μου (γνωστή ηθοποιός επίσης..) βρισκόμαστε σε καθημερινά γυρίσματα….
Τότε εδέησε να ρίξει το βλέμμα πάνω μας και ρώτησε με Βασιλική απορία (λες και δεν υπάρχει άλλο σίριαλ εκτός από τις Μέλισσες…)
Που παίζετε εσείς ;;;
Στον Πλάτανο απάντησα , εισπράττοντας ένα υποτιμητικό βλέμμα… (σημειώνω πως γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε και κοινούς φίλους …)
Και ενώ μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος εξεταζόμενος, μιλούσε επιδεικτικά δυνατά (!) στο τηλ με τον Θ. (από το γύρισμα) και έτσι έμμεσα (μας …) ενημέρωσε πως μίλησε με την διευθύντρια του κέντρου κ θα προηγηθεί (!) … ήρθε η σειρά μου ….
Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας πως και ραντεβού έχω και δουλειά όπως η Μελίσσα Δ…και ας κάνει υπομονή 3 λεπτά να τελειώσω …
Η βασίλισσα (που επαναλαμβάνω, γνωριζόμαστεεε..) γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : …— Μα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ …
Εκεί βουίξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα – Μα και ξεμά, Ποια λες κυρία μου;;; της αντιγύρισα … Είμαι η Βλαβιανού η Νικολέτα, έλεος !!!
Και να φανταστεί κανείς πως τρέχω σε συμβούλια στο ΔΣ του ΣΕΗ μέχρι αντιπρόεδρος έχω υπάρξει , στον δε Διόνυσο ταμίας για να εκπροσωπώ το σύνολο των ηθοποιών …εεεε ντροπή πιά …!!!!

 

.Άγριες μέλισσες….καλάμια και λοιπά είδη ….

Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι « μέλισσες» εκτός από κεντρί , έχουν…

Δημοσιεύτηκε από Nikoletta Vlavianou στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Επιτέλους Έχει και η αγένεια, όπως και η «χαζομάρα»τα όρια της …»
Πηγή

Σχετικά

Lopez: Γενέθλια Με Καυτά Φιλιά

Lopez: Γενέθλια Με Καυτά Φιλιά

25 Ιουλίου, 2021
Τα γενέθλιά της σε υπερπολυτελές σκάφος γιόρτασε η Jennifer lopez έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της, Ben Affleck.  Jennifer…
Back to top