Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθήνα

at 4:46 μμ
75


Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο καθώς άνοιξαν οι δρόμοι που είχαν κλείσει λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.

Ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των δρόμων.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο καθώς άνοιξαν οι δρόμοι που είχαν κλείσει λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου. Με πανό που έγραφε «Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές, πτυχία με αξία, δουλειά με δικαιώματα», οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας συμμετείχαν ενεργά στο συλλαλητήριο. Σημειώνεται, ότι νωρίτερα ξέσπασαν επεισόδια στην Πατησίων.

Συνολικά, περίπου 1.000 άτομα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία προς την Βουλή. Γύρω στις 3 το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε και οι διαδηλωτές αποχώρησαν. Παράλληλα, παραδόθηκαν στην κυκλοφορία και η Πανεπιστημίου με τους γύρω δρόμους.

Εν τω μεταξύ, τρίωρη στάση εργασίας εώς τις 2μμ πραγματοποίησαν και οι εκπαιδευτικοί, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

 

 

 

 

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

25 Ιαν. 2024


25 Ιαν. 2024


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Πηγή

Σχετικά

Back to top