Αποχώρηση Masterchef: Εκτός παιχνιδιού ο Νίκος Σκορδάκης

at 4:37 μμ
1023
Αποχώρηση Masterchef: Εκτός παιχνιδιού ο Νίκος Σκορδάκης

Ολοένα και ανεβαίνει η δυσκολία και οι μαγειρικές απαιτήσεις για τους διαγωνιζόμενους του Masterchef, όπου την Πέμπτη είχαμε ακόμα μία αποχώρηση. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα έφυγε εκτός διαγωνισμού η Ανούς μετά από μία δύσκολη δοκιμασία.

Άλλη μια δύσκολη αντιγραφή πιάτου περίμενε τους διαγωνιζόμενους. H Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος Χάππιλος κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα ιδιαίτερο πιάτο του σεφ Νίκου Θωμά.

Η δοκιμασία αντιγραφής πιάτων

Ένα πιάτο από έναν σεφ, που τον χαρακτηρίζει η σημασία που δίνει στην πρώτη ύλη αλλά και η δύναμη της απλότητας και όχι της πολυπλοκότητας, προκάλεσε ιδιαίτερη συναισθηματική αναταραχή, με τον Νίκο Σκορδάκη μάλιστα να συγκινείται.

Οι μικρές διαφορές στα πιάτα τους καθόρισαν το αποτέλεσμα της αποχώρησης, που έγινε σε ένα κλίμα απροσδόκητης συγκίνησης.

Δείτε το βίντεο

MasterChef: Αποχώρηση με συγκίνηση, κλάματα και ένταση

Με ένα τεράστιο καρφί σε βάρος της Μαρίνας έκανε φινάλε η Ανούς στο MasterChef 5 το βράδυ της Τετάρτης. Στη δοκιμασία αποχώρησης ο Τζιοβάνι ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος και είχε αντιπάλους τον Ιωάννη, που ήταν για έβδομη φορά υποψήφιας και την Ανούς, που ήταν για πέμπτη φορά.

Οι τρεις παίκτες μαγείρεψαν σε μια δοκιμασία αντιγραφής ενός πιάτου με μοσχαρίσια γλώσσα και καφέ σε συνταγή του Νίκου Θωμά που κλήθηκαν να αντιγράψουν μέσα σε 75 λεπτά και το αποτέλεσμα έθεσε την Ανούς Χεριμιάν εκτός διαγωνισμού. Η Μαρίνα Ντεμολλάι είπε ότι αν στη δοκιμασία των τριών αποχωρήσει η Ανούς, ο Διονύσης θα γίνει «ταύρος σε υαλοπωλείο» και θα στραφεί εναντίον της. Κάτι που αναμένεται ίσως στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μαρίνα απαντά στην Ανούς

Η Μαρίνα σχολίασε το γράμμα της Ανούς λέγοντας: «Στα γράμματα που έχουν διαβαστεί, στις περισσότερες φορές δεν έχω σχολιαστεί, δεν έχω αναφερθεί. Δεν με ενόχλησε τόσο όσο ότι αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου με αυτό τον τρόπο. Γιατί ούτε παρέα κάναμε, ούτε ξέρει ποια είμαι, ούτε με ξέρει προσωπικά, ούτε της έχω κάνει κάτι και αυτό με ενόχλησε πολύ περισσότερο από όλα. Κι αν εγώ όντως είμαι τόσο κακιά και ψεύτρα και φοράω μάσκα, εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου αυτή τη στιγμή, αφού έχεις αποχωρήσει».

Πηγή

Σχετικά

Back to top