Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

at 10:15 μμ
68

Συνέντευξη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά παραχώρησε η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα και ανέφερε πως δεν είναι αυστηροί γονείς.

«Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Ο σωστός μονόδρομος! Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Ακόμα, είπε ότι: «Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Σαφώς και θα το ξανακάνω, δεν το κάνω με ευκολία όμως. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός».

 

«Κάποιες φορές μου βγαίνει και λέω «Θα πάρω τον μπαμπά σας τηλέφωνο», αλλά δεν είναι σωστό γιατί οι γονείς είμαστε το ίδιο και δεν πρέπει να υπάρχει, για εμένα, ο αυστηρός ή ο μη αυστηρός. Δεν είμαστε αυστηροί γονείς», εξήγησε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Πηγή

Σχετικά

Τι προστίθεται στο φοιτητικό πάσο;

22 Δεκεμβρίου, 2022
Δείτε στο neolaia.gr τις αλλαγές που έρχονται σε ό,τι αφορά το φοιτητικό πάσο/ακαδημαϊκή ταυτότητα. Αλλαγές έρχονται σε ό,τι αφορά το φοιτητικό πάσο,…
Back to top