Γιάννης Βασιλείου κατά Έλντας Πανοπούλου: «Ντροπή της, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά» |

at 8:37 πμ
204

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Βασιλείου για την Έλντα Πανοπούλου.

Μια φράση της Έλντας Πανοπούλου σε συνέντευξή της για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αλκαίο, άναψε φωτιές, με αποτέλεσμα ο πατέρας του τραγουδιστή, Γιάννης Βασιλείου, να σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο», ήταν η ατάκα που είπε η Έλντα Πανοπούλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Γιάννης Βασιλείου απάντησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη: «Φτάνω σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Ρωτήθηκα για το αν θα ήθελα να συμμετέχω στο νέο σχήμα του γιου μου Γιώργου Αλκαίου με την Έλντα Πανοπούλου και απάντησα ότι γιατί κατά την άποψή μου το συγκεκριμένο σχήμα απευθύνεται σε άλλο κοινό (μουσικοθεατρικό) από αυτό που χρόνια τώρα υποστηρίζω.

Εγώ αναφέρθηκα σε μια υποθετική ερώτηση, αν θα πήγαινα στο σχήμα, εάν μου γινόταν κάποια πρόταση! Και είναι καθαρά η άποψή μου! Σήμερα, με μεγάλη μου έκπληξη, είδα την Έλντα Πανοπούλου να σχολιάζει σε τηλεοπτική εκπομπή τη δήθεν δήλωσή μου, λέγοντας πως δεν ξέρουμε αν είμαι όντως πατέρας του Γιώργου και να λέει, “ποιος είναι ο Γιάννης Βασιλείου;”. Δε με γνωρίζει η Έλντα; Ντροπή της!».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βασιλείου ανέφερε: «Πραγματικά, και με το χέρι στην καρδιά, χρόνια τώρα γνωρίζω καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι των ΜΜΕ, δε με εξέπληξε καθόλου η παραποίηση των λεγομένων μου, αλλά η φράση της Έλντας για το αν είμαι πατέρας του Γιώργου εγώ, που τον μεγάλωσα με τη μάνα μου με δυσκολίες και του προσέφερα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να είμαι σωστός γονιός, όταν μας εγκατέλειψε η μάνα του, με ιδιωτικά σχολεία κλπ, με φτάνει σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Λυπάμαι πάρα πολύ».


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Μαριλού Κατσαφάδου: Η εξομολόγηση για τις απώλειες στη ζωή της – «Δεν ζω πανικούς πια, το παρελθόν είναι παρελθόν»

9 Απριλίου, 2023
Στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» βρέθηκε καλεσμένη η Μαριλού Κατσαφάδου το μεσημέρι της Κυριακής 9/4. Η ηθοποιός, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην…
Back to top