Λίνα Σακκά: Είμαι καλά και έχω σταθεί στα πόδια μου

at 1:46 μμ
114

Την Λίνα Σακκά συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, αλλά και για τον γιο της.

«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, απλώς κάποια πράγματα στην ζωή μας απαιτούν λίγο παραπάνω χρόνο, οπότε αναγκαζόμαστε να αφήσουμε κάτι πίσω και να δώσουμε την στήριξη και σε άλλα πράγματα που μας συμβαίνουν. Δεν έχω αποσυρθεί, μου έχει λείψει πάρα πολύ το θέατρο και η τηλεόραση.

Θα σας πω για τώρα, είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου κι έχω το παιδάκι μου που μεγαλώνει, είναι 11,5 χρονών. Είναι ένας νεαρός πολύ καλός με αξίες, με καλό χαρακτήρα. Νιώθω πολύ περήφανη.

Είχα τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινά και δυστυχώς δεν μπορώ 10 ώρες την ημέρα να είμαι σ’ ένα γύρισμα, γιατί έχω και το παιδί. Οπότε δεν μπορούσα να συμμετέχω, δεν θα ήμουν εντάξει και συνεπής. Σε κάποια μίνι σειρά θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω», εξήγησε η Λίνα Σακκά.

Στη συνέχεια η ηθοποιός είπε ότι: «Ο γιος μου δεν με κάνει ότι θέλει, έχουν μπει πλέον όρια. Δεν θέλω να γίνουμε φίλοι με τον γιο μου, θέλω να κρατήσουμε τη σχέση που έχουμε, μαμάς και γιου.

Παλιά δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, αλλά τώρα τον βλέπω και καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου δεν θέλει να με δει στην τηλεόραση. Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα θελήσει».

Πηγή

Σχετικά

Το μέλλον των Εβδομάδων Μόδας

11 Οκτωβρίου, 2020
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η συνήθως λαμπερή εβδομάδα μόδας του Λονδίνου έχει χάσει την αίγλη της και διεξάγεται μέσω…
Back to top